Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulllop

skad dentysta to wie????????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość kulllop

:(( boli ząb...ale nie wiem ktory, nawet nie wiem czy u gory czy na dole....mam TROCHE dziur jestem w trakcie leczenia u mojej dentystki ale ona teraz jest na urlopie i jutro z rana musze szukac pilnie jakiegos dentysty ale skad on bedzie wiedzial ktory mnie boli jak ja sama nie wiem..juz nie moge wytrzymac!!!!!! (((((((((( boli jak nie wiem ale nie wiem nawet czy to na dole cy u gory((((((((

Gość bez litości
o poczujesz poczujesz jak stuknie :-)

Gość nninini
dentysta jak nie wiesz ktory cie boli to zawsze pyta a pozniej ostukuje kazdy ząb i pyta ktory najbardziej:) z resztą puknij sie lyzeczką sama to zobaczysz który dokucza najbardziej... a poza tym moze Cię przewiało i kość cie boli??

Gość ale ja jestem
teraz są nowocześniejsze metody niż stukanie w ząby. Mi dentysta przykładał do zębów wacik nasączony specjalnym płynem i kiedy dotknął tego "właściwego" to aż wrzasnęłam z bólu. Ale nie było wątpliwości, że to TEN ;)

Gość AAAA_kiro
Idz koniecznie do dentysty, przestan sie meczyc, a jak masz obawy dotyczace bolu to polecam Ci Ab-Dent w Olsztynie - bardzo dobrzy specjalisci

mi dentysta przyłożyk jakąś kostkę do każdego zeba po kolei....migiem się kapnęłam który boli....ból był niestety potworny!!!

Gość Kaleta Dentystyka
Dentysta może sprawdzić mechanicznie albo wykonać badanie, rtg, mikroskop. Profesjonalista będzie wiedział który ząb boli i jakie leczenie podjąć. Tobie może być trudno to określić ze względu na promieniowanie bólu. Zapraszamy do nas, zapewniamy szybkie i skuteczne leczenie http://kaletadentystyka.pl/

Gość kasiuuuuuuuunia
tez tak mialam. bedzie stukac w kazdy ząb i pytac ktory boli

Gość hoxx_xxo
e tam, ja nie lubie dentystow ktorzy naciagaja, wole jednego ale konkretnego, dlatego chdoze do Rozwadowskiego w Krakowie, ktory jak juz leczy to na serio