Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mala_mi_1986

jak go zdobyc, o co mu chodzi??

Polecane posty

poznalam mezczyzne, tzn znalismy sie od jakiegos czasu, w pewnym okresie widywalismy sie dosc czesto wspolnym towarzystwem zawsze wtedy dostawalam buziaki od niego przy naszych znajomych , dzwonilismy pisalismy sms, rozmawialismy, itp... coraz bardziej zaczyna mi na nim zalezec, mowi do mnie tak slodko, perelko itp... a ja sie rozplywam jest mi ciezko nie wiem co mam zrobic nie jestem chuda wrecz waze 90 kg przy wzroscie 164cm a on jest wysokim przystojnym mezczyzna wloskiej urody.... bardzo dopinguje mnie w odchudzaniu i kciuki trzyma, ost po tym jak sie miesiac nie widzielismy sami pytal jak ida moje postepowania w treningach, nie lubi jak przy nim pale i za wszelka cene chcial to zmienic, moglam sie do niego przytulic i okazal mi cieplo i zainteresowanie, zaczyna mi na nim powaznie zalezec, prosze o pomoc kochane internautki. jestem mloda 20 lat on 21 i kompletnie zagubiona pomocy!

brakwitamin sluchaj przy nim nie pale to raz :) to juz wg duzy postep a dwa schudlam juz 11 kg chyba jestem na dobrej drodze com?

Gość gfbf
to że ci nie pozwala palić to akurat bardzo dobrze!!!! widać ze to mądry facet, słuchaj go! rozumiem że twój problem to kompleksy na punkcie swojej wagi. ale przecież on ci daje do zrozumienia ze mu się podobasz. jakby bylo inaczej to by tego nie robil. najlepiej powiedz mu ze czujesz sie niepewnie.