Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest piękne

Mama mojego faceta strasznie nalega na ślub

Polecane posty

Gość życie jest piękne

A my chcemy się zaręczyć gdzieś za pół roku. slub za 1,5 moze 2. I mnie męczy to ciągłe gadanie. gadanie. gadanie. :O

Gość moi tez mi gadali
to powiedzialam ze nie ma problemu,ale niech nam dadzxa pieniadze:) fakt faktem tylko to nas powstrzymuje:O

Gość życie jest piękne
Pieniazki są, z tym nie ma problemu. chęci też chca. ale my wiemy swoje. zawsze to olewamy. dzis siedzimy przy grilu, znow zaczal sie temat, ani ja ani moj facet nie odezwalismy sie slowem, tylko puscilismy do siebie usmiech. ona to zauwazyla i zamilkla ;)

Gość moi tez mi gadali
to tylko pozazdroscic ze macie warunki:) ja nawet pierscionka nie chce bo mi szkoda kasy. Ale moj mezczyzna mowi ze mi kupi bo kazda kobieta powinna dostac. Ale po co sie zareczac jak jestesmy x lat ze soba,mieszkamy razem i wiadomo ze sie pobierzemy jak tylko beda pieniazki

Gość życie jest piękne
nawet jego mama chce mu na pierścionek dać, ale on chce sam uzbierac ;) pieniadze są. akurat tak sie szczesliwie sklada. wesele bedzie, ale nie teraz prawdopodobnie w 2009 roku.

Gość moi tez mi gadali
akurat tego nigdy nie zrozumiem ze faceci kupuja pierscionek za pieniadze rodzicow. Mowie tu o innych;) Pierscionek to oznaka tego ze jest w stanie utrzymac rodzine. Oswiadcza sie bo moze zalozyc rodzine. Nie jest od nich uzalezniony. A to ze mamusia da na pierscionek... mojej kolezanki chlopak kupil za "mamusiowe" Wysmialam go w twarz. Chlopak powinien kupic za swoje i sam wybrac;) Ide spac, trzymaj sie i wszystko w swoim czasie;)

Gość życie jest piękne
dlatego moj mezczyzna nie chce od mamusi pieniedzy. Pozatym, jest tak zaradnym czlowiekiem, ze ich nawet by nie potrzebowal :)