bziubziuk 0 Napisano Październik 23, 2006 Bardzo proszę drogie Forumowiczki, doradzcie mi dobrego lekarza ginekologa. Najlepiej takiego, który pracuje w szpitalu (chciałabym, żeby poprowadził całą moją ciążę i był obecny podczas rozwiązania). Mieszkam w Siemianowicach Śl. w grę wchodzą okoliczne miasta. ( - Chorzów, - Katowice, - Bytom ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sephi Napisano Październik 23, 2006 w szpitalu w siemianowicach jest jedna babka bardzo dobra ginekolozka, ale niestety nie pamietam jej nazwiska zobacze na recepcie w domu i napisze wieczorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bziubziuk 0 Napisano Październik 23, 2006 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sephi Napisano Październik 23, 2006 ale jest tez bardzo dobry ginekolog do ktorego akurat ja chodze w katowicach - przyjmuje prywatnie dr Krzysztof Wilk a w szpitalu jest na ligocie i jest naprawde dobrym specjalista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach