Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może dziwny

Podkolanka antygwałtki mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Może dziwny

Nie wiem czemu, nie lubie jak dziewczyna nosi podkolanka... Wole już skarpetki,albo rajstopy albo pończoszki... Jak jej o tym powiedzieć???

Gość też je posiadam
Te tzw antygwałty są rozwiazaniem kiedy nie lubimy chodzić przez cały dzień w rajstopach bo to czasami nie jest miłe i wygodne. A jeśli nie chcesz aby twoja dziewczyna w nich nie chodziła to kup jej zapas pończoch :) i z przymilną minką możesz powiedzieć:" Kochanie nie obraź się, ale wole widzieć Cię w seksownych pończoszkach niż w tych okropnych podkolanówkach :D" A jeśli postarasz się o naprawde duży zapas pończoch to może nie wróci już do antygwałtów :D Pozdrawiam i życze powodzenia

Gość Może dziwny
A skarpetki???:) Są złe?

Gość Może dziwny
No to do tych butów gdzie nie można zakładać skarpetek ,to hmm rajstopki albo pończochy niech zakłada:) Chyba jej pończoszki samonośne kupie w prezencie:)

Gość monisiaaaaaaaaa
ja je zakładam pod spodnie, ale zdejmuję w domu, żeby mój facet nie musiał ich oglądać. Dla mnie tez są anty...

Gość upupuppppppp
Ciekawy temat:) heheh

Gość abstynentka
Nie pod każde spodnie pończochy ubrać można, a w rajstopach czasami gorąco bywa. Musisz i to zrozumieć. Myślę, że jak powiesz dziewczynie co czujesz widząc takie podkolanówki, to nie będziesz musiał już ich ogladać.

Gość Jeszcze inny
Eee a mnie troszke podniecają podkolanówki.. P.S.Są takie siatkowe podkolanka:) też fajne:)

Gość rosh
ale pierdoły faceci maja w głowie! tak, niech laska popierdala w ponczoszkach samonośnych pod dzinsami, caly dzien, na pewno jej bedzie wygodnie i milo. albo niech nosi do eleganckich spodni frotowe skarpety, te dopiero sa sexi. I szpilki koniecznie do nich! albo jak przychodzi do ciebie, to sie juz przed drzwiami z podkolanówek rozebrac i boso, bo sie facet zniechęci, błeee, jakie obrzydliwe, i juz mnie nie przeleci.... siano we łbie i tyle

Gość uuuuuuuuuuuuppppp
No w sumie racja

Gość gość
hehehe, popieram rosha:D Niech kupi sobie kabaretki skarpetki, albo podkolanowki, te nie wygladaja juz tak zle....

Gość real facet26
uwazam ze podkolanka sa sexi!!! a to dlatego ze sa cienkie i przezroczyste i widac paluszki! na bosaka chodza wiesniary, a skarpety sa dla starych pann. Zawsze mi staje gdy dziewczyna siedzi u mnie na kolanach i ma podkolanowki na sobie!!!

Panowie? Chłopcy? Popatrzcie na swoje osobiste skarpetki........ zielone, czerwone, niebieskie, w misie, frotte z 2 kolorowymi paskami, w romby, chińskie kolorowe - gumki, przetarte na piętkach:-D, z dziurką na palcu, niedoprane, trzydniowe........ Słowem SAME ANTYSEKSY! :-P Niedawno zdjęłam antygwałty hhehe, bo na rajstopy za gorąco, a moja noga w SKARPECIE z pantofla NIE WYJRZY I JUŻ!!!:) Pozdrawiam:)

Gość gość
taaaa, no Panowie to maja super sexy stopy w tych swoich skarpeteczkach:D:D:D, pozdro!;)

Gość nazzwa
A czemu one sie nazywaja antygwałtki?

Gość ggygyggygyg
SKARPETY sa dla lesbijek, prawdziwa kobieta nie zalozy skarpet!

Gość abstynentka
Dajcie spokój chłopakom. :D Niektórzy Panowie lubią jak dziewczyna ma podkolanówki, inni nie i ... wcale im się nie dziwię. ;) :D

Gość podkolanówki a nie jakieś
podkolanka:o skąd Wy jesteście?

nie sądziłam, że podkolanówki są tak aseksualne :D Co prawda nie noszę, bo wolę pończochy, ale nawet mi do głowy nie przyszło, że mogą wydawać się facetom tak obleśne ;P Rozumiem rajstopy, ale podkolanówk np białe kabaretki są takie niewinne i słodkie ;)

Gość pod dżinsy też zakładasz
pończochy? przecież wtedy się nieelegancko odznaczają.

Gość nazzwa
hehe podkolanka wlasnie dziwnie brzmia :) podkolanówki :) ale skąd te antygwałtki????co to za nazwa??

bez przesady trzeba być szurniętym, żeby zakłądać podkolanówki do jeansów :D wolę ładne skarpetki stopki, a do sukienki/spódniczki obowiązkowo pończochy. Zresztą pończochy samonośne się wgóle nie odznaczają pod jeansami, nawet bardzo obcisłymi

Gość gość
Ponczochy pod jeansy to przesrana sprawa, trzeba byc durnym, zeby tak sie ubrac:o

Gość abstynentka
Kro, tak tylko Tobie się wydaje. :D Jakie by niebyły, są wprawdzie wygodne, ale niestety dla dużej części Panów antyseksualne i ja podzielam ich zdanie.:D

Gość taki żarcik słowny
chodzi o to, że tak nieapetycznie się w nich wygląda, że nawet gwałciciel się nie połasi.;) ja nie noszę podkolanówek. noszę skarpetki z lyckry - chyba jeszcze bardziej aseksualne.;)

Gość gość
W weekend bylam naweselu i laska miala ponczochy samonosne do dosc krotkiej sukienki. Jak szla i sukienka jej powiewala, to widac bylo koronke od ponczoch. Masakra, szczyt nietaktu i bezguscia, do tego byla dosc poteznie zbudowana:o

Gość abstynentka
Własnie o takich podkolanówkach z lyckry mowa. A stopki to jeszcze gorsze paskudztwo. :D

Gość pod dżinsy też zakładasz
moja koleżanka z grupy się tak ubierała. też uważałam, że to porąbany pomysł, ale ona twierdziła, że to bardzo sexy.;) kro, to wolisz pończochy do spódnicy? nawet do łba by mi nie przyszło, że można do spódnicy założyć podkolanówki.:D chociaż... obserwując starsze panie...;)

Gość gość
hehehehehehe, mi tez nie przyszlo;)

Gość do pozdro
pewnie byli i tacy, którym się podobało.;) myslę, że dziewczyna po prostu nie zdawała sobie sprawy z tego, że to widać. przypuszczam, że ubrała pończochy od święta i nie tak jej to nie wyszło na dobre.;)