Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może dziwny

Podkolanka antygwałtki mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość .................999.
Chyba połowa tu wypowiadających się nie wie czym są antygwałtki, to takie rajtuzy za kostkę, nie żadne wełniane zakolanówki czy podkolanówki ani nawet nie rajtuzowe podkolanówki do kolana bo np. takie białe sa juz niesamowicie seksowne. Antygwałtki to ciałowe rajtuzki za kostkę !!! a wszyscy faceci ktorzy się tu wypowiadają jak lubią wąchać msierdzące rajtuzy powinni udac się do psychiatry.

Gość kocham kobietki hehe
ja mysle ze sa bardzo sexi i mi sie podobaja wogole jak widze podkolanowki jak jakas dziewczyna nosi to ojjj naprawde mnie to rajcuje kocham was dziewczyny noszace to

Gość martynkoska 23
Never ever nie załozyłabym przy moim mężczyźnie takie podkolanówki wstretne, skarpetki rajstopowe też. To okropne, dla mnie aseksualne, zreszta rajstopy identycznie ( fuj ten okropny klin) dopuszczam tylko pończochy w tym samonośki i do pasa. Nie dziwie sie facetom że ich to obrzydza- jest obrzydliwe, zwłaszcza na typowym, polskim, kobiecym ciele.

Gość wojtek1692
Ja uwielbiam rajstopowe podkolanówki. Szczególnie kręcą mnie grafitowe i czarne. Podkolanówki + dżinsy to cudowny i podniecający widok.

jeśli tak bardzo lubi podkolanówki to nic z tym nie zrobisz ;) może w prezencie daj jej ładne (nie cieliste!) podkolanówki :) I Ty i Ona będziecie zadowoleni :) ze swojej strony polecam te marki Knittex . mają świetne wzory i kolory, więc wybierz te które Tobie najbardziej się podobają i podaruj dziewczynie ;)

Gość pheh
Ale macie problemy... każdy nosi to, w czym mu wygodniej. Żeby w każdej minucie swojego życia analizować to, czy jest się seksi w jakimś ciuchu to trzeba mieć nieźle narąbane pod kopułką... Nie mam zamiaru się katować tylko dlatego, żeby dogodzić jakiemuś niewyżytemu samcowi. Pierwszy raz czytam, że podkolanówki są aseksualne...

Gość .Judyta.
Podbijam top!

Gość ,,,,.,,
Wy pierdolnięci jesteście? Kurwa, kto normy nosi pończochy? Do tego są rajstopy, pończochy wyglądają jak dla kurew i nigdy tego nie założę. Dwa, ze do spodni i szpilek nosi się SKARPETKI - takie z cieniutkiego, rajstopowego materiału, nigdy na oczy nie widzieliście..? Boże..