Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiszka

facet i dziewica?

Polecane posty

Gość martiszka

Nierozumiem. Faceci wykorzystują wszystkie kobiety, co dyskoteka to traci cnote inne. POtem wymiana między kolegami, i teraz ta jest bzykana przez tego a ta przez tego. Teraz po latach szukasz dziewic? a zapomniałeś chłopie jak wszystkie rozdziewiczałes? teraz czekaj na te młode i spośród 13stolatek szukaj kandydatek na zone, uwazaj bo w wieku 14 lat ktos tez juz moze ja bzyknąc na zabawie.

Gość kobietka17
Większośc dziewczyn mających 17 lat jest dziewicami no nie przesadzaj

Gość dziewwwwwwwwwwwwwwwwwwwica
Sory, dziecko, ale jak się dałaś rozdziewiczyć na dyskotece pierwszemu lepszemu a potem jeszcze jego kolegom, to naprawde nie znaczy, że wszystkie tak robią:o Ja np. nadal jestem dziewicą, mam 21 lat i poczekam sobie jeszcze trochę. Ale tacy, co rozdziewiczają 14latki na dyskotekach mogą sobie szukać śmiało, bo nie nteresują mnie takie prymitywy:o🖐️

a ja o czymś innych - facet zawsze wykorzystuje, a kobieta - to co...!!! głowy nie ma, zasad nie ma, a naiwność to aż uszami się wylewa; wina nigdy nie leży tylko po jednej stronie !!! /no chyba, że to gwałt...ale to inna bajka/ poza tym - to trochę przesadzasz; szafarzu prawd wyssanych z palca- każdy tak powtarza, że dziewice teraz to już tylko ok 13 r.ż; a tych na studiach jest wystarczająco (bbuehehehe, tak tak, wiem co mówię =/ ), tylko one nie mają tego wypisanego na czole. pozdr i więcej dystansu 🖐️

Martiszka! Tyś chyba opętana tematem seksu? Ile jeszcze tak prymitywnych postów będziesz tu wciskać? Przejdź sobie na \"Zycie erotyczne\", może tam sie wyżywaj!

Gość kobietka17
sfrustrowane szmaty