Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martynka1

Dekoracja na Boze Narodzenie

Polecane posty

Gość mnie sie nie podoba

Gość romeczka
ja nie lubie takich dosłownych rzeczy lubię coś nowocześniejszego w formie, trochę abstrakcyjnego , a nie takiego przaśnego spod strzechy nic mi się nie podoba z tych 3 przedstawionych

Gość przepraszam chyba zle
wkleilam zaraz sprawdze

Gość potwierdzam
słowa romeczki, nic orginalnego w tym nie ma

Gość kot trzpiot złota rączka
hm :(( nic ciekawego , zero inwencji ... powtorki sprzed lat. Nie lu8bię sztucznych ozdóbek :(( stroiki które sama robie wykonane sa z samych naturalnych jak ja to nazywam pirdułek :)) tj szyszek , suszonych owoców i koniecznie na bazie naturalnego swierku czy sosny:))

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za opinie. Może doradzicie mi jak udekorować okno kuchenne na święta. Bo jak narazie mam 0 pomysłów myślałam udekorować powyższymi duperelkami, ale .... jednak ...

Pozdrawiam Kota Trzpiota :) ja będę malować szyszki na złoto - już mam szyszki muszę kupić farbę

Martykna1 --> ja u siebie w pokoju mam biurko i zaraz obok regał więc tworzy się taki jakby ciąg zabudowy. Na górze przez ten cały ciąg umieszczam gruby łańcuch ale taki \"naturalnie\" zielony a nie jakies takie połyskujące sreberka itp bo tego nie lubie. Łańcuch ten jest opleciony lampkami (mogą być kolorowe, migające albo zwykłe z biało-zółtym światłem). Dodatkowo wieszam na tym łańcuchu takie drobiazgi jak prezenciki, ptaszki złote i srebrne, szyszki malutkie, dzwoneczki i kokardki. Całośc wygląda na prawdę super. Może coś takiego byś właśnie zrobiła w kuchni na okno tylko że to by było na kształt odwróconej litery U ? A w zeszłym roku w pokoju też powiesiłam pomiędzy dwoma żyrandolami taki gruby łańcuch zielony a na zewnątrz dwa cieńsze srebrne. Całośc była na środku przymocowana do sufitu więc się zrobiły takie jakby dwie girlandy. A udekorowałam te łańcuchy tylko szyszkami i ptaszkami złotymi i srebrnymi i wydlądało to extra :))) No ale nie wiem czy takie coś by pasowało do kuchni ;)

ps. zapomnialam dodać że czasami też do tego łańcucha zielonego dodaje taki łańcuch z koralików srebrnych i albo go obwiązuje spiralnie dookoła albo robie takie malutkie girlandy ---> uuuuuu Ale trzeba uważać i dobrze je przymocować bo się czasem zsuwają ;)

anusia kup w sklepie budowlanym pistolet do kleju. Idealny do klejenia pirdółek :)) zgrzejesz nim wszystkie elementy . do szyszeczki przyklej rafię , zawi.ąż kokardkę a poten ma róznych dlugosciach rafii powieś szyszki w oknie. Jesli ktoś lubi spacerki to niech przejdzie się do lasu badź na łaki :)) O tej porze głóg ma sliczne , czerwone owoce :)) wystarczy je zasuszyć a potem poprzyklejać na upleciony ze swieku wianek. to samo można zrobić z jarzębiną , suszonymi gruszkami , cytryną , pomarańczem, jabłkami :)) sezon grzewczy w pełni :)) krójmy owoce i na grzejniki:)) jabuszka mozna pochrupać miast chipsów a cytrynkami ozdobić kuchenne okno:)) ]wystarczy przeciagnąc przez nie zyłkę i powiesić na róznych dlugosciach :))) powodzenia :))

martynko :) to sztuczny głóg takie gałazki mozesz kupić na sztuki :))i przyozdobić nimi wianek po swojemu:))