Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaaaaaaaaaaaaaaaaaa

boje się że umrę

Polecane posty

panicznie boje sie ze umre. kazdego dnia szukam czegos co moglo by oznaczac ze zachorowalam na cos. nie boje sie smierci w samochodzie czy cos boje sie ze bede chora, ze umre na raka. to jest jakis koszmar z ktorym coraz trudniej mi zyc. co zrobic nie mam pojecia jak z tym zyc.

Gość uppppppppppppppp
idz do psychologa, to taki syndrom, on ci pomoże

tylko do takiego zwyklego psychologa? czy takiego ktory tym sie zajmuje. to utrudnia mi zycie. pale bo sie stresuje a jak pale to stresuje sie ze umre na raka. gdy mialam problemy z zoladkiem bylam pewna ze mam raka ze umieram, boje sie tej powolnej smierci ze swiadomoscia ze sie umiera

Gość uppppppppppppppp
najpierw do zwykłego, on ewentualnie skieruje Cie dalej. powodzenia

dzieki:) a jest tu jeszcze ktos z taka przypadloscia nie wiecie jak to sie nazywa i jak to sie leczy?

nie wierze w to ze tylko ja ten syf mam i ze tylko ja cierpie. boje sie tego ze w najwazniejszym momencie mojego zycia to sie stanie boje sie zajsc w ciaze bo boje sie o to ze moje dzieci i maz zostana same ze moja rodzina nie da sobie rady bezemnie ze wszystko sie zawali.

calamity jane, wiem ze rozne leki nas dopadaja:)

Gość aron
Dziewczyno nie trząś się, jak już będziesz chora to przestaniesz się bać. Ja jestem. Niby jeszcze przez kilka lat pożyję, niby bez widocznych objawów choroby... ale ja widzę i objawy i to, że się kończę. I wiesz co? Jest mi trudno, ale muszę się z tym pogodzić. I ostatnią rzecza jaką teraz odczuwam jest strach. To co czuję to żal, że nie zrobię i nie zobaczę tego wszystkiego co planowałam... Ale mam mało czasu na żal, bo muszę odłożyć jak najwięcej kasy dla moich dzieci. Żeby nikt im nie mógł zrobić krzywdy... jak mnie już nie będzie. Więc panikuj sobie jak nie masz co robić ... tylko nie opowiadaj o tym ludziom. Za robote byś się jakąś wzięła. Pozrawiam m.

aron przykro mi ze jestes chora, ale nie musisz frustracji przelewac na mnie.

JA nie zauwazylam, zeby aron przelewal/a jakiekolwiek swoje frustracje tutaj. Raczej staral/a sie pocieszyc ;) Chyba sie nie udalo...? ;)

Gość aron szzczerze to
zatjkalo mnie po ty, co przeczytalam.Nie wiem nawet co powiedziec.Wiem ,ze wszyscy umra i tak kiedys, ale jednak wszyscy mysla,ze do tego dlyga droga.Jak sobie radzisz z tym,.ze wiesz,ze koniec sie zbliza? zycie jest tylko jdno i jedyne co mnie w smierci przeraza to to,ze ja tak kocham zycie i ,ze ktos mi je wzemie.Ze nie pojde do sklepu po cieple bulk9i, ze nie ugotuje obiadu dla mojego kochane, ze nie pobawie sie z moim psiakiem, ze nie bede paplac z [rzyjaciolka godzinami, ze nie wypije kawy, ze nie zjem ciasta, ze nie bede mogla isc do szkoly i uczyc sie tego,co kocha, ze nie bede mogla sie usmiechanc do ludzi, pozartowac.... to wszystko jest tak wazne, ze mysl o tym,ze mam to stracic doprowadza mnie do lez.

Gość aron
HEH chciałam Ci tylko powiezieć żebyś się otrząsnęła i żyła dopóki możesz!!!! zamiast zajmować się strachem przed śmiercią. Śmierć jest końcem więc nie ma się czego bać :) Częto boimy się życia, a myślimy, że to strach przed śmiercią. powodzenia

a ja sie boje o to ze moja mama sie zapije poki zyje moge jej pomagac boje sie ze wszyscy sie zalamia ze jak narazie to ja trzymam to wszystko zeby to jakos sie trzymalo kupy. mam gdzies bulki mam gdzies ciuchy i wszystko inne. tylko to chce by moi rodzice i wszyscy ludzie ktorzy mnie otaczaja byli do konca szczesliwi i bym mogla zawsze podtrzymywac. ja sie nie boje smierci samej w sobie tylko tego ze juz nic nie bede mogla zrobic ze to co robilam do teraz sie rozsypie a wiem ze tak bedzie. przepraszam ze zle odebralam.

przepraszam ze zle odebralam to co napisalas bardzo mi przykro ze taka jest twoja historia. ze masz dzieci meza i... nawet nie umiem tego opisac.

Gość aron
nie szukam pocieszenia :) u mnie w porządku a u Ciebie?

a mozesz mi powiedziec jak to jest? ta swiadomosc? ile masz lat?

up up

Gość kalinaa34
U mnie najgorsze było to, że siedziałam całymi dniami w domu i nie miałam z kim porozmawiać.. Bo nie miałam nigdy przyjaciół.. Może miałam jakieś chwile popularności, ale nigdy nie miałam prawdziwych przyjaciół, którzy skoczyliby za mną w ogień… z pomocą przyszedł mi bioenergoterapeuta ze strony http://energiaduchowa.pl . Po zamówieniu 5 sesji oczyszczenia aury poczułam się znacznie lepiej. Zaczęłam być pewniejsza siebie. Moi bliscy do dziś nie mogą się nadziwić co się ze mną stało. Na szczęście jest to zmiana na lepsze: )

Gość gość
Kurwa