Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

gdzie kupic ciasto urodzinowe KRAKOW?

Polecane posty

musze zaniesc Cukiernia Kameccy? Piekarnia Buczek? moze w galerii Krakowskiej? poszukiwane w miare tanie,ale sprawdzone cukiernie w centrum Krakowa

cukiernia cora , torcik smietankowy z gruszką.Co roku zamawiam na urodziny:) ceny nie pamietam , ale nie jest masakryczna:)

dzieki!!! chce kupic 2 rodzaje ciasta-karpatke i sernik 2 kawaly do samodzielnego pokrojenia torty sa powyzej 50zl wiec odpada:-) jaks jeszcze cukiernie polecacie?

aha w 1 poscie chcialam napisac ze musze zaniesc ciasto do PRACY wiec doradzcie cos co by sie nadawalo, z jakiej cukierni???

Gość panikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cukiernia stary wieden w m1 tort nie pamietam jak sie nazywa ale z masa z bialej czekolady i migdalami. na rynku albo w galerii krakowskiej w wnezlu tam wszystko ejst pyszne

Gość panikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa no to powiem ci ze w aviteksie sa calkiem dobre ciaskta

oo dzieki panikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pewno tansze niz w Wentzlu:-)

e , to nie kupuj w corze , oni nie maja takich ciast za dobrych moim zdaniem.

Gość gość
Nigdy nie miałam czasu na to, żeby piec jakiekolwiek ciasta, dlatego też może nie potrafię tego robić. W tym temacie zawsze wysługuję się cukierniami, które często oferują domowe ciasta. Dla mnie bomba. Mam swoją ulubioną tj. http://brzeczek.com.pl/

Gość mirellasss
Można niebanalne torty zamawiać w ciastkarni Iza – http://ciastkarniaiza.pl. Synkowi bardzo się spodobał jego tort na 6 urodziny ze Spidermanem. Dobre, smaczne, nieprzesłodzone kremy i ciasto. Ogólnie sam kontakt z obsługą też bezproblemowy, wyrobili się na konkretną godzinę ze wszystkim, nie było strachu że tort nie dotrze na czas.

Gość gość
Mi smakują ciasta jakie ciastkarnia Iza robi, są takie naturalne, domowe, przypominają mi smaki dzieciństwa jak moja mama piekła na weekend różne słodkości – fale dunaju choćby. Cukiernia ma swoją stronę na http://ciastkarniaiza.pl tutaj jest namiar do nich i mapa dojazdu bo w sumie są poza miastem i trochę do nich trzeba sobie z Wadowic podjechać.

Gość gość
Smakuje mi to co piecze cukiernia Iza, a raczej nie jestem typem łasucha. Od nich ostatnio jadłem dobre ciasto brzoskwiniowe, które żona zamawiała na moje imieniny, mamy też za niedługo chrzciny córki także znowu będziemy u nich zamawiać coś słodkiego na pewno. Kontakt najlepiej przez ich stronę sobie wyszukać – ciastkarniaiza.pl.