Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OrAnVag

E R O T Y C Z N A P R Z E R W A T E C H N I C Z N A

Polecane posty

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Tak się w świąteczną zadumę dzisiaj wprawiłem i nagle pytanie do pustej mej głowy wpadło: która z powszechnie znanych kafeterianek skórę ma przyozdobioną tatuażem jakimś? Będę się nad tym zastanawiać podczas kąpieli wieczornej ;) Przy okazji domniemywać będę, czy też aby któraś z moderatorek naszych ozdoby skórne jakieś posiada? :) |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

refleksyjna dziś jestem... Po co tatuaż, skoro najlepszą ozdobą jest pieczęć ust namiętnego kochanka

Coś Ty taka romantyczna od samego rana? :D Szminka zdobi, szminka... :P A od \"pieczęci ust\", to tylko wargi pierzchną na mrozie!!! :P :D

Znudzona!!!!!!! Pojawiasz się i znikasz i znikasz i znikaaaaasz..... 🌻 Skończ z tą zadumą i refleksjami, bo życia szkoda! ;)

jeestem :) Nie wiem, kto lub co mógłby mnie namówić na namiętne pocałunki na mrozie :) Za wygodna jestem

trochę bólu nie zaszkodzi ;-) wzmaga przyjemność :-P

No proszę, proszę ... jakie tu miejsce się w końcu erotyczne zrobiło ;) Miało być ściśle techniczne, a tu taka niespodzianka :) Nie pozostaje mi nic innego, jak częściej tu zaglądać/podglądać i przypatrywać się z ukrycia :classic_cool:

Dokładnie tak! :) Dlatego właśnie klub dla zboczeńców płci obojga założyłem :D

Początkowo, KAŻDY. Potem się zobaczy kto na członka pasowany być może ;)