Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

Gość LajzaMinelli
A PO CO ZNAJDOWAC FACETA ??? :D

brak motywacji??? to może trzeba się wybrać na jakieś szkolenie typu \"wypalenie zawodowo-osobiste\" czy coś...:P

cześć:) czy u Was też pada śnieg??? może jednak będzie prawdziwa zima tej zimy;)

Witam wszystkich:-) u mnie sniegu nie ma ale jest juz zimno;-) pozdrawiam wszystkcih gorąco:-)

nie miała baba kłopotu kupiła se auto :( normalnie ten szrot doprowadza mnie do szału !!! wrrrrrr dopiero wrocilem do domu z pracy ehhh

Kornik, ja mam gorzej:-P do mnie sie brat sprowadza z żoną i niedługo beda mieli dzidziusia (to akurat fajnie) i w ogole ehhhhh ;-)

No co Robaczki????? Gdzie jesteście??? ja chyba moge sie pochwalić, że w czerwcu jade sobie do CHorwacji;-) z rodzcami ale co tam;-) i dostałam podwyzke hihihh;-) więc mnie stać na wycieczke;-) Pozdrawiam i milego wieczorka zycze;-)

Gość cale zycie to samo
Katasia ile masz lat :p

kobiet się o wiek nie pyta :P a Kasia ma lat... nie mogę powiedzieć, ale wygląda na 18 ;) tak jak i narzeczona ma :D

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo !!!! wstawać robaki :P jakie plany na weekend po za odsniezaniem i lepieniem bałwanów ?

ja zrobilam porządki w szafie;-) mialam zrobic miejsce na przybycie brata z zonka ale okazalo się ze za duzo tego miejsca nie ma hihihi jakos sobie poradzimy;-) a teraz jade na zakupy o! a jako szefowa nakazuje wszystkim częsciej tu bywac;-) Pozdrawiam zimowo:D

no raz mi się zdarzyło a Ty już tu mi z jakimiś tendencjami wyjeżdżasz :P ....kobiety :P

ze 3 tygodnie????? hmmm jakos tak;-) tyle brakuje mi w archiwum na Tlenie;-)