Samotny Wilk 0 Napisano 3 godziny temu Jakąś wartościową kobietę ? Osoba niepijąca, niepaląca ćwicząca, wyprodukowana w połowie lat 90 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 351 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Samotny Wilk napisał: Jakąś wartościową kobietę ? Osoba niepijąca, niepaląca ćwicząca, wyprodukowana w połowie lat 90 . oczywiście - jest tu kilka takich - nie jestem pewien rocznika tak do końca przy okazji może jeszcze poznasz ich mężów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 2 Napisano 3 godziny temu sa zajete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 2 godziny temu Wartościowi jako ludzie może i tak ale czy jako kobieta to nie wiem bo to czeba być na sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 351 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Wartościowi jako ludzie może i tak ale czy jako kobieta to nie wiem bo to czeba być na sprzedaż a czym się różni człowiek od kobiety, że tak przewrotnie zapytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 42 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Samotny Wilk napisał: Jakąś wartościową kobietę ? Osoba niepijąca, niepaląca ćwicząca, wyprodukowana w połowie lat 90 . 11 lat tu jestem wartościowej nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a czym się różni człowiek od kobiety, że tak przewrotnie zapytam? To jedno i to samo ale powiedzmy że osoby aktywnie szukające muszą eksponować swoje walory i szukać nabywców xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 2 godziny temu A jak zareklamują się zbyt dobrze to produkt jest zwracany pomięty popsuty i zmechacony bo nie spełnił pokładanych w nim oczekiwan xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 2 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: 11 lat tu jestem wartościowej nie widziałem myslisz ze rym cym poruuhal dzisiaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: oczywiście - jest tu kilka takich - nie jestem pewien rocznika tak do końca przy okazji może jeszcze poznasz ich mężów Czyli nie ma na co liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 908 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: oczywiście - jest tu kilka takich - nie jestem pewien rocznika tak do końca przy okazji może jeszcze poznasz ich mężów Bez przesady, nie wszystkie są zamężne. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Bez przesady, nie wszystkie są zamężne. xd a ty pisalas lezakowi ze kogos masz nie? mi sie nie chce seksowac to po co sobie dópe zawracac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 908 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: a ty pisalas lezakowi ze kogos masz nie? mi sie nie chce seksowac to po co sobie dópe zawracac Kiedy ja coś pisałam leżakowi jak ja od dawna z nim na priv nie gadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Kiedy ja coś pisałam leżakowi jak ja od dawna z nim na priv nie gadam. na publiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 1 godzinę temu w pewnym wieku to najbardziej smakuje herbatka z cytrynka a nie gwaltowne dzikie ruchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 351 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: w pewnym wieku to najbardziej smakuje herbatka z cytrynka a nie gwaltowne dzikie ruchy z imbirem i cytryną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: z imbirem i cytryną smeks i smeks. to chyba meczace jest. tera biala pije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 351 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, szmul napisał: smeks i smeks. to chyba meczace jest. tera biala pije. jak ze wszystkim jak nie lubisz to musi być mordęga a jak lubisz to nie czujesz wysiłku ja chyba wolę mocną czarną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 49 minut temu 44 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak ze wszystkim jak nie lubisz to musi być mordęga a jak lubisz to nie czujesz wysiłku ja chyba wolę mocną czarną A z Jeżowa będą jakieś smeksy w końcu bo widać potencjał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 47 minut temu Ona nie ma męża można się zwalac z pętem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 33 minuty temu Piatunio i cisza na forumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 21 Napisano 24 minuty temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Bez przesady, nie wszystkie są zamężne. xd nom niektore maja faceta i kochanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach