Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

ale i tak dałem plamę bo karteczki nie wysłałem :( no ale Kasia ci wszystko wyyyybaczy.... ;)

może masz jakiegoś wirusa który Ci wykrada dane z archiwum ?? na pewno tak jest :P siakiś trojan :P

daje ci wspaniałomyslnie jeszcze jedna szanse;-) juz niedługo Kornis;-) i nie mam na mysli Walentynek hihihih

ale zeby doszlo do tego dzien_przed_walentynkami;-) bo słyszalam ze długo listy ida od was do nas:D

no bo zanim z tych Bieszczad się wydostaną to mija wieczność :P więc czasami może się kilka chwil spóźnić ;) ps na wakacje powinnaś dostać !!!!

no jak pełen wypas to wszystko będzie, ale jak zjem cały tort to sorki !!! hihi....

hmmm co ja wole?? tort czy Kornis ... tort czy Kornis ...??? hmmm Kornis z tortem;-)

Gość sylwunia18_18
nie szukaj na sile napewno niedlugo on sam cie znajdzie!!!! wyjdz gdzies i pokaz sie!!!!

yyyy Kasiu widzisz to ? Musisz gdzieś wyjść pokazać się, może jedź już do tej babci :D :P

Ale to nie jest tak że idziesz do pupu i ktos sie do Ciebie przysiądzie i tak sie pozanaje tylko ludzi.. Bywają różne sytuacje, takie właśnie których się nie spodziewamy, nie planujemy i wtedy pojawia sie ten ktoś. Kiedyś też zastanawiałam się nad tym jak to zrobić by kogoś poznać no i przestalam sie zastanawiać i.. mam teraz trzy sprawy otwarte. Pierwszy to muzyk którego poznałam na koncercie tak całkiem przypadkiem a znajomość sie ciągnie, drugi to kamerzysta który nakręcał pewną impreze rodzinną a trzeci to chłopak który zagadał jak jadłam ze znajomymi pizze na środku korytarza siedząc na podlodze:) Tak więc różne bywają przypadki i nigdy nie wiadomo kiedyś się kogos pozna..

Gość peoniaa
Katasia;) tak trzymac:) Masz racje sznasę:) A z Nim do babci pojedziesz:P:)

Kornis, w koncu zadalam konkretny temat;-) ludzie konkretnie odpowiadaja a nie o d... maryni jak my;-P

a że niby my nie konkretnie gadamy ? hmm.... :P z gadania to i tak dzieci nie będzie, więc ja już wolę tą dupę marynę :P

Kornik, odpowiedz mi chlopie konkretnie gdzie mozna spotkac takiego faceta jak ty, tylko troszke wyzszego;-P