Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Jak znależć faceta???

Polecane posty

Jakoś nie zauważyłam żeby osoba o którą jest ten cały szum zajęłas tanowisko w tej sprawie więc ja nie widzę żadnego problemu i po co robic jakies ciśnienia bez sensu? Tylko humor można popsuc.

oto chodzi korniś że Ty jak tak dalej pojdzie nie zjdziesz tych kornisiow w kauscie czy kanapce:P p.s ta osoba o ktora jets suzm nie zajeła stanowiska. jej zdanie znamy. Chodzi o stanowisko osoby płci męskiej- musculina:P

Moim zdaniem jak któś chce robic szum na siłę to mu się to uda. Zawsze tak samo...

pomarańczka i tamit to jedno ;) i tyle w tym temacie :) jakie plany na niedziele ? bo ja leże i odpoczywam... za dużo roboty było w tym tygodniu... padam na twarz...

Mówienie o tym co sie czuje, nie jest robieniem szumu na siłę. Szum na siłę to histeria np krzyk a gorączka wynosi zaledwie 37 i 2 kreski:P Dzieci nie będzie to prawda, za pozno, jakies chore sie urodzą:P krzywe Kornisie czy cos:P Nie ten wiek na dzieci już;) Trza było Korniś korzystać jak los/przeznaczenie dawało ci młodą lat 26,5. 25-28 to najlepszy wiek na dzieci:P I Kornisie małe:P niedziela... cóż... znów we dwoje;) ja i nadzieja(?) ja i tęsknota

To teraz taki motyw: przeznaczeniem człowieka jest praca idzie się wykończyc na samą myśl. Ostatnio oznajmiła nam tę myśl pani doktor na zajęciach. Cieszmy się.

Człowiek ma prawo wyboru. przeznaczeniem człowiek jest smierc. to tak, to pewne. A Ty Kornik to sie lubisz tak wykanczac:P tylko czemu w pracy nie lepiej gzie indziej;)

To brzmi w ogóle jak apokalipsa:/ jeżeli by tak było to powinniśmy od razu się położyc i czekac na śmierc. Są w życiu priorytety i to one szacują nasze przeznaczenie. Moim zdaniem naturalnie.

Nie wiem jak Wy ale ja nie zamierzam tylko pracowac i traktowac tego jako coś wyższego rzędu...mimo, że chcę miec dom w Miami:)

zgadza się... mając rodzinę :) ale mając tylko/aż rodziców i siebie samego ? Praca pozwala zapomnieć ;)

Korniś ale wymyslasz;) Inne opcje proponuje facet:P A Ty wolisz prace...zamiast..katasi:)

Ale pesymizm...bleeee. Uciekam do łóżka bo już późno a dziś w Waszym towarzystwie można nabawic się deprechy... Branoc wszystkim!!! Nie zapomnijcie o mnie jak znów nie bądzie mnie kilka dni. Wrócę:D Papatki!

Tamit dlaczego próbujesz mnie zeswatać ? bo jakoś tego nie rozumiem... ;) zrozum jedno że nie potrzebuje tego typu porad :>

wolisz sam sie wyswatac;) ok, poczekam na opcje z twojej strony:P szkoda tej niedzieli..tylko

szkoda to jest jak teściowa do studni wpadnie ;) ... i nic nie będę robił zrozum to !

Kurcze;-) to ja może zajmę stanowisko;-) Kornik jest dla mnie jak brat i dajcie mu święty spokoj:-)

strach sie bać;)---zapewnie powiesz Znam to. Boisz się, ja nie:P Czyli nic nie będziesz robić? Nigdy? To co z ciebie za mąz będzie? leniwiec-olewus:P O rączke nie poprosisz, adorowac zonki nie bedziesz:P

Tamit a Ty ? Gdzie Twój mąż ? co może nie masz ? eee no to jak ? leniwiec olewus ?

Mąż? uciekł Smutne to, że nawet nie miał odwagi rzec mi w oczy, czego się bał:) wiem czego nie mam posagu, ani zasobów na koncie:) Bał się, że będzie musiał miec ze mną coś wspolnego np dom, konto a ja tego nie chciałam, tylko jego. I tak sie nie dogadalismy:P jaki to gatunek? Mykacz:P?