Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie moge

Dlaczego on jest taki?

Polecane posty

Gość ja juz nie moge

musz,e się wygadać, po prostu muszę bo już nie wytrzymam a nie mam komu tego powiedzieć. Jest ON, znamy się prawie rok. On, jak się poznaliśmy wykzaywał wielkie chęci do spotykania się, ja i ja również. więc spotykaliśmy się z Nim od listopada do lutego, na zasadzie randek cały czas, bz żadnych deklaracji a z dodakiem 2-3 pocałunków. przestaliśmy się spotykać z dnia na dzień, spotkać i odzywać do siebie. Zagadał do mnie w czerwcu na gg, zaprosił na imprezę - pojechałam. Popatrzyliśmy na siebie i znów wybuchło między nami uczucie, odprowadził mnie na przystanek, pocałował ale nastepnego dnia pojechał za granicę. odprowadziłam go na dworzec - pożegnanie jakby jechał na rok. i tak od czerwca do wrzesnia zero kontaktu pomimo obietnic, w koncu wrzesnien gg - oddalenie od siebie 700km. spotkalismy sie na początku października, znó randki zero całowania. on żadko się odzywał raczej ja inicjowałam kontakt. zeszłej niedzieli byłam u niego, całusy, lekie pieszczoty i ja w pewnym momencie wstałam powiedziałam do widzenia i wyszłam. KURWA co ja zrobiłam? stwierdziłąm,że więcej się nie spotkamy

Gość ja juz nie moge
teraz on pisze mi, że albo wóz albo przewóz i co ja mam zrobić. lubię go, podoba mi się, ale pewnie znów będzie ten sam problem z kontaktem. nie chcę ciągle ja go inicjować

Gość ja juz nie moge
Będę twarda, choć ciężko jak wiadomo, włączyłam teraz na gg okno rozmowy z nim, ale nie napisałam i nie napiszę. poczekam co zrobi, choć myślę, że jeśli przez rok nie zakochał się (chyba?) to już raczej do tego nie dojdzie

Gość glupiabaśka
facet Cię trxyma na dystans, robi z Ciebie idiotkę i eszcze stawia żądania :D "wóz albo przewóz"...jaki bezczelny koleś

Gość ja juz nie moge
dzięki, że jesteście zaczynam patrzeć na to trzeźwym okiem, szczególnie ostatnia opinia otwiera mi oczy, nie myślałam tak o tym nigdy :/

Gość Liiliia
Ciekawe ile masz lat...Kobieto czy taki kontakt ,takie relacje Ci odpowiadaja? NIE! Lepiej nie utrzymywac takich znajomosci, koles jest niepoukladany, pomysl ile lasek bylo miedzy wami przez ten rok...mysle ze jakies byly..Cos z nim nie tak, nic na to nieporadzisz! Nie zawracaj sobei glowy takim obiektem.Nie warto-UWIERZ

Gość ja juz nie moge
nie , nie odpowadają mi takie relacjei dlatego staram się nie odzywać do niego, ale nie wiem co będzie jak on się odezwie, nie wiem czy będę umiała go zignorować, wiem, że MUSZĘ tak zrobić. a Oboje mamy po 22 lata

Gość ehhhhhh naiwniaczka
naiwna jestes dziecko

Gość ja juz nie moge
nie odezwał się, na razie. Może będzie mi łatwiej :(

Gość dziewczyno nie lam sie
ja mam podobnie, ale zawsze sie lamie i dzwonie lub pisze, dlatego blagam NIE konaktuj sie z nim a jesli on zrobi jakis krtok to go olej, wiem,ze latwo sie mowi, ale jesli nie zrobisz tego teraz to bedzie sie ciagnelo nastepny rok i nastepny jak u mnie

Gość ja juz nie moge
nienawidzę tego uczucia, chcę napisać ale jednocześnie nie chcę :/

Gość KAROL-INA
juz ja nie mogę ---------> wydaje mi się,że mydlisz nam nieco oczy czy to nie Ty jesteś autorką topiku,w którym pytałaś o radę,czy pojsc z facetem do łóżka,który wyjeżdża za granicę???? moja rada ----------> nie ciągnąć dłużej tej znajomości!

Gość ja juz nie moge
nie, nie ja jestem autorką topicku o który pytasz. nie bedę ciągnęła dłużej tej znajomości, bo mam dość jego traktowania, boli mnie ono. jednak jak same wiecie trudno jest się nie odzywać do kogoś na kim trochę wam zależy