Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenosze

SKARPETY I BUTY NA OBCASACH..........

Polecane posty

Gość przenosze

SKARPETY I BUTY NA OBCASACH.......... [23.10] 18:53 SEMILIA wypada zakładac skarpetki do butów na obcasach?? chodzi mi o te zwykłe a nie cienkie, dzisiaj nie miałam wyboru gnałam spowrotem do chaty bo inaczej bym sie zabiła, strasznie mi sie stopy slizgały w tych cienkich skarpetkach aha mialam tzw "piętki" nie jest to obciach??? www.spec.bloog.pl [23.10] 18:55 nie jest [23.10] 18:57 SEMILIA o to dobrze ale mowia ze sie nie zakłada bo to wieśniactwo... www.spec.bloog.pl [23.10] 18:57 Ja Ci powiem Jestem facetem i jakoś wiesz nie zastanawiałem sie nad tym. Teraz zwróce uwage i dam znać Ale chyba skarpety to obciach. Skarpetki typu stopki chyba są ok do takich butów [23.10] 18:59 Anusia czarne bez wzorków - jak najbardziej. z pół metra już nikt nie pozna, czy to bawełna, czy co innego. it's a shame to awake in a world of pain what does it mean when a war has taken over it's the same everyday and the wave won't break tell you to pray, while the devils on their shoulder [23.10] 19:00 Muzyczna Ja np. zakladam. Wiem, ze to trochę obciachowo wyglada, ale jest mi przynajmniej cieplutko w nogi Staram się zakladać do tego spodnie trochę dłuższe, by nie było widać, że mam skarpetkę, ale lubię, jak mi jest cieplutko No i jeszcze, jak mam spodnie krotsze, co widać trochę stopę, to nie zakladam w ogole podkolanówek ( moj facet nie lubi ponczoch), tylko na gola stopę. Nie obchodzi mnie to, co pomyśla inni, ja mam swoj wlasny styl i widzę, że jest fajny Bo to jest taka moja muzyka, co im ciszej tym ładniej mi gra........ [23.10] 19:04 SEMILIA aa to spoko ja juz zawsze bede musiala ubierac skarpetki do takich butów (co innego kozaki) bo tylko w nich moge chodzic normalnie a nie człapić i potykając sie co 2 m www.spec.bloog.pl

Gość weonaaaa
jaki obciach a kto widzi, że masz pod kozakami skarpety. Liczy się wygoda

Gość kompletne bezguście