Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzylam sie no

Glupie to forum plodonosciowo- ciezarne same egoistyczne baby

Polecane posty

Gość wkurzylam sie no

czlowiek sie pyta po kilka razy o cos na istniejacych juz topikach, żeby nie zasmiecać zakladaniem nowego , a tu NIC, zero reakcji, probuje po raz, pierwszy, drugi nic ... wam tylko chodzi o to, żeby SOBIE ZROBIĆ dziecko, a potem inne osoby macie gleboko gdzies. Jesteście milutkie i slodziutkie jak SAME POTRZEBUJECIE porady, pomocy. takie z was kolezaneczki, egoistyczne mamuscki bądź przyszle mamuski. Adieu.

Gość wkurzylam sie no
po prostu totalna znieczulica jak ktoś naprawdę o coś ważnego pyta.. zero reakcji na nowe osoby, ktore śmią zadać pytanie, które już bezpośrednio tych bab cieżarnych lub mamusiek nie dotyczą. Mają 2 - misiecznie dziecko to po co mają się odzywać i udzielać rad kobiecie w 8 miesiącu ciązy. Bez odzewu. Uczepią się jednej rzeczy i jak nawiedzone na ślepo wpisują nowe posty ignorując wpisy poprzedniczek.. Stokrotka, ty to rozumiesz :)

Gość anuśka 26
ja tez to rozumiem.czesto i moje posty zostawaly bez odzewu.

Gość anuśka 26
a konkretnie to może ja ci w czyms pomoge?

nie no - jak ja o cos zapytam, to czesto otrzymuje odpowiedz... ale tak arogancka, ze nie moge przez tydzien wyjsc z szoku :D jestem w 3 miesiacu, wiec w ogole nic nie wiem. moje pytania sa skrajnie glupie ;) a jak zapytam o cos AŻ 2-3 razy to jedna osoba zaczyna mnie obrazac, ze nudze i w ogole

Gość pyttając was
A tutaj spojrzcie na linka, to dopiero zrobilo się hermetyczne środowisko. Niby pytanie z serii bardzo popularnych i oczywistych, ale sprobuj się odezwać, od razu dostaniesz ignora. A jak założysz nowy topik z tym samym pytaniem (to taki głos rozpaczy, co nie?:), to są dwa wyjścia: - po pierwsze primo zakrzyczą cię, że taki topik juz jest i że zasmiecasz - możesz sobie sama pisać i podnosić do gory aż ci sie znudzi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3209810

Gość mmmmmmmm
no ja też nie lubię tych cholernych reproduktorek, które poza swój brzuch nie patrzą. Jakieś otępiałe pokemony...

Gość wkurzylam sie no
A tutaj spojrzcie na linka, to dopiero zrobilo się hermetyczne środowisko. Niby pytanie z serii bardzo popularnych i oczywistych, ale sprobuj się odezwać, od razu dostaniesz ignora. A jak założysz nowy topik z tym samym pytaniem (to taki głos rozpaczy, co nie?:), to są dwa wyjścia: - po pierwsze primo zakrzyczą cię, że taki topik juz jest i że zasmiecasz - możesz sobie sama pisać i podnosić do gory aż ci sie znudzi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3209810

wiesz - co do tego tematu, to zauwazylam, ze najbardziej \"wystawiaja sie na smiesznosc\" [wedlug niektorych na kafe] osoby zastanawiajace sie czy sa w ciazy. wystarczy napisac kilka objawow i podejrzen - jestes skonczona :D p.s. - moj debiud jako znielubiona kafeteriuszka wlasnie zaczal sie od tego typu pytan ;D wiadomo, ze kobieta, ktora jest drugi, trzeci raz w ciazy wie lepiej i wiecej i jest spokojniejsza - nie panikuje z byle powodu. wystarczy, ze sobie przypomni swoja pierwsza ciaze, zeby nas zrozumiec.

no to na łąkę stokrotko....jak Ci tak tu xle, ja nigdy ,przenigdy nie zostałam tu zlekcewazona,moze rzeczywiscie głupie pytania zadajesz? Gdzies na topiku nazwano Cie perwersyjnie zboczona,hm,ciekawe dlaczego;-)

petra - pamietam to :D nazwano mnie tak dlatego, ze mialam dobry wrecz humor i zalozylam artobliwy topik, ze jestem hot mama :P a perwersyjnie zboczona nazwala mnie.... magdusia........ [czyli nasza kafeteryjna prowokatorka] powolujac sie na kolka rozancowe :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3335333 a ludzie jak te papugi - cos uslysza, zobacza i powtarzaja :) tak - jestem perwersyjnie zboczona i szczesliwa ;D

Gość wkurzylam sie no
dokladnie, wszystkie etapy, przez ktore one juz przeszly lub problemy , ktore ICH nie dotyczą, mają w głębokim poważaniu. Takie egoistyczne dumne i pyszalkowate mamuśki

Gość kocham magdusie
👄 madzia gdzie żeś ty kochana?

Gość
przepraszam nie same egoistyczne baby ja tez tu jestem i daleko mi do egoizmu Ale miło tu bywa niestety rzadko bo jak sie ktos wychyli i powie dosadnie zaraz jest osmieszany a mi to lotto

Gość
a jak potrzebuja to sa dobre---- zgadza sie czasem az za dobre --------pachnaco pierdzące gorzej jak ma sie inny swiatopoglad niz wiekszosc wtedy okrzykną człowieka CHAMEM

eee- mi tez nie zawsze odpowiadaja i nie zawsze ja odpowiadam ze wzgledu na czas!!! ale staram sie;) nie denerwuj sie to tylko forum- tylko internet!!!! A o co pytalas??? pozdrawiam

Autorko topicu, nie uogólniaj, bo np ja zawsze odpisuję i pomagam jak tylko wiem co odpowiedzieć. Kiedy ci ktoś nie odpisuje to najczęściej dlatego, że nie wie, przynajmniej w tych tematach, w których ja się udzielam. Nie dziwię się, dlaczego wolę facetów od kobiet. No przecież najczęściej baba babę w tym topicu by tu zjadła :O

Chciałabym obronić niektóre dziewczyny i kobiety z forum \"ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci\" przed uogólnianiem i krytyką. Miałam kiedyś problem, założyłam topik i otrzymałam kilka sensownych porad na temat. Oprócz tego zdarzyło się kilka durnowatych wpisów od otępiałych pokemonów, ale to się zawsze zdarza.

No tak jak wszędzie, różni ludzie tu są, jedni mili i pomocni inni nie. Ja tam nie narzekam, jak prosiłam o książki mailem to dostałam. I każdemu kto chciał wysłałam też. A że czasem ktoś kogoś wkurza? Jak to w życiu. Troche krytyki też czasem nie zaszkodzi. Jak mnie krytykują, to się nie obrażam :P

Gość buka poka
Hmm, ja też staram się zawsze udzielić odpowiedzi na pytanie. Któraś skrytykowała, że jeżeli mama przeszła już dany etap, to nie raczy udzielić odpowiedzi. Owszem, nie udzielam odpowiedzi na szczegółowe pytanie dotyczące np. wczesnej ciąży, bo nie pamiętam! Wkurza mnie takie uogólnianie.

to firum jest jeszcze w porzadku jak wejdziecie na forum www.gazeta.pl tam to dopiero sie dzieje totalna ignorancja, arogancja i wysmiewanie sie z kobiet ktore sa na poczatku w ciazy i totalnie niedoswiadczone i nawet glupie pytania wydaja im sie potrzebna, niestety ni eunikniemy takich bab :)

Gość niezle jestescie
nadajecie na inne a same poczytajcie siebie.... niczym sie nie roznicie od otepialych pokemonow

Gość buka poka
Rozumiem, że piszesz to na własnym przykładzie?