Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasagne

dziwne reakcje kolegi z pracy

Polecane posty

Gość lasagne

Pracujemy razem dopiero miesiąc i jakies 2 tygodnie temu miał po mnie przyjsc mój narzeczony do pracy i podwieść mnie do domu. Kolega wpadł w nerwy i powiedział, że nie chce go widzieć( nie znają się). Dziś powiedziałam, że wychodzę za mąż w przyszłym roku a jego tekst" Właściwie to powinienem Ci pogratulować, ale powiem tylko - bardzo mi przkro". O czym to może świadczyć? To normalne zachowanie?

Gość a dorabiaj sobie do jego słów
jaką chcesz filozofię, hłehłehłe :P

Gość lasagne
po co filozofie? on jest mi obojetny. Chyba nigdy nie zrozumiem facetów

Gość ja ja ja ja ja
może wie cos o nim czego ty nie wiesz?

Gość adolf hilter
DEBILKO! nie widzisz ze twoj kolega czuje cos do ciebie? Stąd taka reakcja. Po takich wyskokach każda by się domyśliła. A jak sie nie domyśli to albo śleba albo debilka własnie.

Gość lasagne
a skad ma wiedziec? nic o nim nie wie. nie zna imienia nazwiska ani wygladu

Gość lasagne
nic nie moze do mnie czuć bo jest jakies 10 cm niższy i wątpię by sie we mnie zakochal. Poza tym nigdy nie podrywal mnie ani nic

Gość jaktotak*
A od kiedy to centymetry decydują o tym czy ktoś się w kimś zakocha, czy nie?

ty jakas uposledzona ejstes???to ,ze jest nizszy o 19 cm oznacza ze nie ma rpawa ciebie kochac???pomysl lepeij co ty wypisujesz... tez sadze ze mu ise podbasz i jest zazdrosny o ciebie

Gość adolf hilter
ahahahahah no wlasnie debilka istna , tekst z wzrostem to mi potwierdza. Szkoda ale czasem na swiecie rodza sie glupie cipy niekumate. Troszke myslenia nikomu nie zaszkodzi kobieto, przeanalizuj sobie wszystko co i dlaczego to odpowiedz powinna sie nasunąć sama.

Gość lasagne
wiecie.. do tej pory wszystko wskazywało, że nie jestem w jego typie. Owszem przyjaźnimy się i to wszystko. Sama już nie wiem co o tym myśleć..

Gość to co wy tutaj robicie
mhahahaha zaniski zeby ja kochac! ales se wymysliła

Gość adolf hilter
przynajmniej spróbuj... myśl , myśl to nie boli no przyjaznicie sie i co? jak na ciebie patrzy?

Gość lasagne
Owszem, może i się sama odpowiedz nasuwa ale do tej pory wszystko wskazywało, że nie jestem w jego typie. Przyjaźnimy się i to wszystko. Sama już nie wiem co o tym myśleć.. Nie musicie być wulgarni i wyzywać. Ja po prostu nie wiem jak dalej się wobec niego zachowywać..

widzisz ja sadze ze wulgarni sa troche bo taka ignorancja z twojej strony wzgledem twego kolegi jest porazająca + ten wyskok ze wzrostem a to juz smierdzi nietoperzem :classic_cool: 🖐️ polecam sie zastanowic nad swoim podejsciem bo jak powiedzialas o tym slubie na pewno go to cholernie wewnetrznie zranilo.

my nie naskakujemy bez powodu.... a skoro facet tak reaguje to juz samo za siebie mowi,ze zalezy mu na tobie..i jest zazdrosny...poprostu przyjaznij sie z nim dalej i unikaj sytacji ze bedziesz agadc o swoim menie rpzy nim zeby go nie ranic. ps.zal mi cie skoro oceniasz ludzi po wzroscie;/

Gość Motor kibic
LEGIA LESZCZE LEGIA LESZCZE a AWIA SWIDNIK to nie jestt Polski klub to jest żydowski klub tylko LUBLIN MOTOR PANY RULEZ ALL!

Gość lasagne
to nie ja oceniam ludzi po wzroście. To on niejednokrotnie dawał mi do zrozumienia, że jestem za wysokie dziwadło. Trochę mnie to zraniło prawdę mówiąc.. I w ogóle zrozumiałam, że jestem ostatnią osobą na którą zwróciłby uwagę. Tym bardziej zadziwiło mnie jego zachowanie. A że nie mógłby sie we mnie zakochac bo jest niższy to napisałam dlatego, że sam dał mi do zrozumienia ze nie uznaje wyzszych kobiet. Ja nie mam nic przeciwko parom w których kobieta jest wyższa. On widać tak.

Jakby tak facet mówil o kolezance z pracy zaraz by go baby zjechały. A że mówi baba to wszystkie ją wyzywają że głupia, że nie widzi ,że kolega z pracy ją kocha:D

Gość jussica
chcesz zebysmy ci napisaly ze zakochal sie w tobie tak? oki Pewnie jestes tak cudowna ze kolega zakochal sie w tobie i jest zwyczajnie zazdrosny :)

Gość lasagne
wcale mi nie zalezy zeby sie we mnie zakochal bo cenie sobie jego przyjazn poza tym mam narzeczonego. mam nadzieje ze sie jednak nie zakochal. dobranoc

serce nie sluga,nie znas ztego cytatu??? czesto jest tak,ze milosc odbiega od autrytetu..facet/baba mowi ci ,ze partner ma byc taki i taki...a w rzeczywistosci kat odbioru obraca sie o 180 stopni... i to ozstalo udowodnione naukowo