Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuku

kiedy odstawić anty?

Polecane posty

czy mozna odstawic tabletki anty np bedac w polowie opakowania,czy trzeba poczekac do konca opakowania?

mozna odstawic,jak odstawisz bedziesz miala okres.ja tak czesto robie, jak chce zmienic \"termin okresu\" .np jesli nie chce dostac okresu to nie robie 7 dniowej przerwy i zaczynam nastepne opakowanie.

ja juz tez tak robilam z brakiem przerwy na okres :) tylko, ze teraz chce je na dłuzej odstawić i zastanawiam się czy jak odstawie w polowie opakowania,czy mi sie cos tam w organizmie nie pomiesza?

a najlepiej to kupic jeszcze jedno opakowanie i wziac w nasteonym miesiacu 14 tabletek. czyli przerwa nie 7 a 14 dni od ostatniego opakowania. a potem przerwa 21 dni i kolejne 7 tabletek. tym sposobem to nie bedzie szok dla organizmu. i nie bedziesz miala potem cykli po 50 dni. to jest glupota myslec ze wszytkoe wroci do normy od razu. wiekszosc ma problemy z przywyczajeniem sie do tebletek po kilka miesiacy a po odstawieniu jest to samo tylko w druga strone. wiec lepiej stopniowo. chyba 2 miesiace nie zrobia ci roznicy.