Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AIDA20

pytanko .....

Polecane posty

macie kobietki tez tak ze nagle z dnia nadzien wasz facet ma taki dzionek ze nie chce z wami gadac widziec was......ale jak minie to to juz jest slodziutki i kochajacy powiedzcie mi czy to normalne i czy mam sie prawo martwic...aha ja jestem z nim juz ponad 3 lata...

Gość ja lubie
jakby moj mi powoedział że nie chce mnie widziec, to bym go rzucila

Gość ola111
tak, kazdy ma taki dzien, nawet facet, ja mam taki np dzis, a jutro powinno byc lepiej.-)))))

ale ja jestem z nim 3 lata wiecie jak to ciezko wszyskto z nim przezylam jego wojsko ....martwie sie czy cos sie psuje On mowi ze wszystko jest okey i nic sie nie stalo....ale czy wierzyc?

czy nikt sie nie spotkal z takim problemem...prosze WAS powiedzcie cos na ten temat....

Gość maskaka
kiedyś moj zonaty kolega powiedzial bardzo cenne zdanie rozmowa byla o pracy,a on powiedzial coś takiego "gdybym ani ja ani Aśka (żona) nie pracowalaby i musielibyśmy siedzieć w domu i ogladać się 24 na dobę,już dawno bylibysmy po rozwodzie" to normalne czasami trzeba od siebie odpoczac,mchociazby nawet po to by zrozumiec i przekonac sie jak bardzo sie teskni za 2ga ososba i jak bez niej smutno,kiedy caly czas jest sie razem,zwyczajnie sie tego nie wie...czasami trzeba sie rozstac,by znalezc cos o czym mozna pogadac,cos z czego bedzie sie mozna pozniej razem pozmiac.... tota;lnie normalne zachowanie

no raczej MACIE racje....odezwalam sie do niego neiwiem jakos ciezko mi sie nie odzywac i czekac na jego ruch....nie bylo tak jak chcialam zwyczajny dystans a jutro musze isc do niego w waznej sprawie i boje sie ze nie bedzie mial czasu......myslicie ze mam cos wspomniec o tej sytuacji czy zapomniec i uszanowac?

Gość po 4 teraz jesteśmy ze sobą 4

Gość dingdong
hmmm znałam takiego jednego kiedyś,byliśmy wtedy ze sobą 3,5 roku i niedługo po tym jak tak się właśnie zaczął zachowywać stwierdził żę już mnie nie kocha.

hejka WAM u mnie sie ulozylo przeprosil mnie moj kochaniutki ....wiec mysle ze bedzie dobrze :)