Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakocana

Zakochana w złym facecie

Polecane posty

Gość Zakocana

Facet : super przystojny , zaj****sty z caharkteru , smieszny , towarzyski , rozmowny , czasem czuły ... Podoba sie wwszytskim dziewczyna , alski bija sie o niego , no i wiadomo kazda probuje zyli jest babiarzem , a ja siew nim zakochałam bardzo , a on juz mnie skrzywdzil 2 razy a ja go wciaz kocham , znow sie spotykamy ...jest czuły , przytuli pocałuje , doradzi , ale on mnie nie kocha , nie chce dziewczyny ... a ja go kocham i nie umiem bez niego normalnie funkcjonowac :( Nie poptrafie sie odkochac , zadwen inny facet mnie nie interesuje pomimo tego ze duzo do mnie zarywa ... Mam 19 lat a zakochalam sie majac 17 :( Co robic , czy juz zawsze bede sama :( :( :(

Gość ola111
kopa mu dac i to jak najszybciej!!!!

Gość jakbym ja to pisała
no całkowicie oddałas to co czuje i co mnie męczy i dręczy. ehhhhhhhhhhhhh:(

Gość to chyba wam dac kopa w te
wasze prozne i puste dupy!

Gość jakbym ja to pisała
dajcie kopa ale to gówno pomoże. taki facet to spełnienie marzeń każdej kobiety.

Gość Zakocana
Dałam mu juz raz kopa , powiedziala ze nie chce sie z nim spotykac ....nie odzywal sie , a ja nie moglam wytrzymac , byly spotykania z innymifacetami , rowniez przystojnumy i fajnymi , ale i tak wciaz myslalam o tamtym. Wiec łatwo powiedziec gorzej zrobic. Dlaczego my dziewczyny musimy tak ierpiec przez tych facetow :(

Gość jakbym ja to pisała
zakocana, tez mam 19 lat... napsiz jak ten "Twoj" ma na imie,moze to ten sam skurczybyk :O

Gość bo jestescie jebniete w mozg

Gość Zakocana
Imie jego rozpozyna sie na R. Nie jestemy pizgniete w mozg tylko poprostu zakochane nie w tym facecie co trzeba.

Gość nie żal mi wa ani troche
glupie cipy!

Gość jakbym ja to pisała
to nie ten sam... ide spac. dobranoc

Gość karolcia24
Witam Moja rada: jak najszybciej znaleźć kogoś innego. Mnie się taki jeden skurczybyk podobał 11 lat..prawie pół życia...Byliśmy razem 7 lat z przerwami...gdy były rozstania, ja nie mogłam wytrzymać idążyłam do kontaktu..zero godności..przeszło dopiero gdy poznałam kogoś innego i się zakochałam. PRZESZŁO!!!!

Powiem tak - My- KOBIETY jestesmy slepe na manipulacje jaka uskutecznia wiekszosc facetow. Im ma byc dobrze ,ty nie jestes zbytnio istotna bo jak mozna mowic o milosci jak sie tylko bierze! zasada ta polega na Braniu i Dawaniu,a ty tylko dajesz a on po prostu jest..to chyba troche za malo, ale tacy faceci maja cos takiego pociagajacego w sobie,masakra,wiem z doswiadczenia.Im on bardziej z buta ty tym bardziej za nim,ZENADA,no niestety tak bywa

Gość Zakocana
No to taki los. Całe zycie sama!!!! Nigdy sie we mnie ten facet nie zakocha , on jest moim marzeniem , i tylko marzeniem pozostanie :( Nie rozumiem tych głupich komentarzy ze jestesmy jebniete itd. jestesmy kobietami poprostu ....stworzone do uczucia do kochania ....do dawania ciepła , prostymi stworzeniami ktore łatwo rozszyfrowac i łatwo nas skrzywdzic, faceci wyjorzystuja nas i nas to boli!!

Gość bo przystojny
kurwa!

Gość jestescie glupimi pizdami
a te cala wasza milosc mozna sobie w dupe wsadzic!

Gość chcecie dawac cieplo i milosc
zwyklym skurwysynom a porzadnym juz nie chuj w taka milosc!

Gość Zakocana
No moze i tak ... Moze ja jestem głupia dlatego ze sie zakochałam w tym facecie wiem ...ale ja tego celowo nie zrobiłam :( To jest własnie moj bład ze go kocham a odkochac sie nie umiem.... Moze i jestem pizgnieta w łeb dlatego ze wierze mu w kazde jego słowo... I moze w dupe sobie moge wsadzic moja miłość bo on jej i tak nie docenia

Gość Zakocana
Mozesz mi wierzyc albo nie , ja do niego pierwsza nie zarwałam on zaczoł , mi sie na poczatku nie podobał z wygladu pozniej zauwazylam ze jest przystojny ! On pisal smsy , nalegal na spotkania :9 teraz ja nalegam , ja pisze , ja cierpie i tylko ja kocham :(

Gość przejdzie ci za jakiś czas
i jeszcze sie bedziesz dziwić , jak moglaś kiedyś kochać takiego zlomasa.......dorośniesz, dojrzejesz i minie :)

Gość i zakochasz sie w kolejnym
kutasie a porzadnego olejesz cipo

Gość Zakocana
Moze kiedys .... moze sie odkocham ale nigdy go nie zapomne :(

Gość Zakocana
hmmm ...no dziekuje za słowa otuchu ... Cipo ??? no chyba jestem cipa

Gość Zakocana
wiecej poprosze napewno mi ulzy . Powyzywajcie mnie ! Sama sobie mowie , ze jestem głupia, jebnieta idiotka ze sie zakochałam w takim faecie!!! I wszytsko co jest złe , ze on sie np.nie odzywa winie za to siebie !!!

Gość Babiarz zawsze bedzie
babiarzem , jesli sie zakocha to tylko na chwile!!! Nie trac czasu

Gość hehe zyciowe

ty pewnie nie lepsza :D

Gość gość

2 razy ją skrzywdził, czy dlatego ze orgazmu nie miała? Podrywa ją trzeci raz, może teraz zadba o nią?