chcewiedziec 0 Napisano Październik 23, 2006 to prawda ze kobieta w pierwszych miesiacach powinna bardzo uwazac? bo jakikolwiek cios jest dla plodu smiertelny? tak slyszalam...i moja kolezanka pzrez to ze ja facet uderzyl poronila..dlatego pytamm...bo podobno trudniej ziecko zrobic a latwiej jest je posniej zabic:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heili Napisano Październik 23, 2006 no wlasnie ja mam pytanie rowniez z serii co na poczatku - bo np chodze na solarium i to ponoc jest szkodliwe teraz spoznia mi sie okres i co jesli jestesm w ciazy a chodzilam na solarium?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heili Napisano Październik 24, 2006 halo zadnych opini?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olusia_13 Napisano Listopad 23, 2006 witam jezeli mozesz byc w ciazy to absolutnie zabronione jest chodzenie na solarium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jednak ciezko mi poewiedziec czy mialo to jakis wpływ na malenstwo {jezeli jestes w ciazy" zrób sobie test ciazowy jak wyjdzie pozytywny idz natychmiat do gin ale spokojnie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 23, 2006 dziewczyna bardzo powinna uwazac na siebieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach