Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1369

WYBIELENIE ZĘBÓW

Polecane posty

Gość ewcia1369

znacie moze jakies dobre sposoby na wybielenie zębów???

Cześć Ewciu! Ja wybieliłam sobie raz zęby u dentysty specjalnym żelem. Żel ów wstrzykuj się do specjalnie zrobionych na Twoje uzębienie rynienek i ma on działanie wybielające. Po całym procesie wybielania strasznie bolały mnie zęby gdyż żel niszczy fluor.Zęby stają się strasznie wrażliwe i bolą...Później musisz chodzić do dentysty na conajmniej dwa zabiegi fluoryzacji i myć zęby pastą do wrażliwych np.,elmex. Efekt - może widoczny na pół roku, ale żadna rewelacja.Cena sprzed 2 lat to 500 zł. Pozdrawiam.

a ja słyszałam, ale moż eto byc noe prawda, ze mamy prawo do darmowego wybielania zebów u dentysty!! Ale czy to prawda??? Watpie

Gość ewcia1369
A jakies pasty czy cos w tym stylu nie wybiela??Na allegro sa rózne a moze warto spróbowac?Co Wy na to?

Gość te pasty sa g... warte

Gość ewcia1369
a co stosowalas???

Gość epiotrek
wybielanie u dentysty mija si etroche z celem no chyba ze kogos naprawde na to stac, dostaniesz szyny, zel i wsyztsko robisz sama w domu, efekt taki ze wydasz 500zl nie wiem po co przy wybielaniu zebow nie powinno sie pic kolorowych napojow, kawy, herbaty, palic papierosow czyli chleb i woda przez 2tygodnie ale oczywiscie ja tego nei przestrzegalem i bylem bardzo z efektu zadowolony trzeba sie zaoparzyc tylkow miekka szczoteczke do zebow bo niestety pojawia sie nieprzyjemny bol po kilku dniach i trzeba wyttrwac te dwa tygodnie bo naprawde warto do wybielnia polecam 1. paski blend-a-med kosztuj aok 70zł sa bardzo dobre, niestety wybielaja tylko "usmiech" czyli do 5tek 2.biała perła (do kupieni aw aptekach koszt ok 60zł) sa to dwie tubki zelu oraz 3silikonowe szyny ktore dostosowuje sie do swoich zebow (instrukcja w opakowaniu) i perła wybiela całe zęby obydwa preparaty stosuje sie przez kolejne dwa tygodnie, zabieg mozna powtorzyc od razy stosujac 4tygodnie ale pozniej dopiero za pol roku po wybielaniu dla utrzymania efektu polecam pastę dual action blend-a-med ewentualnie clinomyn na pewno nei acalut

Gość ewcia1369
To napewno działa???Chce mieć piękne białe zęby i ładny uśmiech

Gość no to polecam
czarną pastę na bazie białej glinki -powinna być na allegro ładnie wybiela ząbki:-)

Gość moja drogaa
już jest mnóstwo topicków o tym. Polecam wyszukiwarkę a nie zaśmiecanie forum.

Gość dotek
moja droga moze nikt nie ma czasu siedziec tak jak ty cały dzien przed komputerem i szukac,tylko chce to szybko załatwic:) a tak wogole to nie musisz tego czytac i "zasmiecac forum" takimi komentarzami:)

Gość 656
a co sadzicie o żelu wybielajacym z allegro carbamid-peroxid?nie niszczy szkliwa?

Ja polecam pastę Email Diamant - dostępna w aptekach za ~17 zł. Polecam, bo mam naturalnie raczej zółtawe zęby i to był pierwszy produkt przy którym było widać jakąkolwiek różnicę.

Gość jest
jest we wroclawiu w citodencie jedyne ponoc w kraju uzadzenie do wybielania.ponoc bezpieczne to to,a koszt to gorna szczeka 600zl i dolna 600 ale mozna np tylko gore:)oczywiscie nie wybiela plomb wiec je trzeba potem wymienic jak sa w widocznym mscu:)

Gość 656
Fuu a czy to jest email diamant dla palaczy,anti tartare,czy rouge?

Gość gf
z domowych sposobow to czytalam kiedys na forum ze trzeba przeplukiwac usta rozcieczona woda utleniona (bo podobno w tych wybielajacych preparatach jest wlasnie cos takiego) ja jeszcze nie stosowalam waham sie. Probowal ktos?? co o tym sadzicie

Gość wann-d-a
ja wybielalam u dentysty,takim swiatlem,3 serie naswietlania po 15 min.potem raz w domu zelikiem i jest super.bardzo naturalnie biale.efekt juz sie utzrymuje rok.zeby nadwrazliwe ale pani dentystka dala mi przedtem paste z fluorem(tydz przed zabiegiem) wiec potem prawie nie czulam.polecam.to swiatlo nazywa sie "zoom".ja placilam ok.300 dol.pozdrawiam

Gość czy wy nie wiecie ze
wybielenie zebow np tymi paskami to glupota?na poczatku sa jasniejsze a potem szarzeja w szybkim tempie! a juz szczegolnie jak sie pije kawe herbate czy wino. nie wspomne o fajkach. lepiej miec naturalne szkliwo o biale zeby no chyba ze pracujecie w telewizji to juz najlepiej moze sobie implanty wstawic:);)