Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

ile wziąc za godzinę korepetycji z angielskiego?

Polecane posty

korepetycje z angielskiego na poziomie szkoły podstawowej i średniej. Ile moge wziąc za godzinę? jakie stawki sa u was? pozdr.

Gość cccc
chciałabym rozumiec co do mnie mówia:(

Gość cccc
uczyłam się w liceum, na studium i jakoś cięzko mi zrozumiec cos z kasety albo jak ktos do mnie mówi. z napisaniem i czytaniem jakoś kaleczę ze słownikiem. Ale jak mam coś powiedziec. Nie wiem czemu , mam 30 lat i nie umiem zakumac:O

Gość ***********************
Moja siostra bierze 15 za godzinę zegarową

od wielu late udzielałam korków z anglielskiego, zdawałam maturę na celująco. uczyłam koleżanki , znajomych. teraz corkę znajomej przygotowałam do matury na bdb. lubie to robić i zastanawiałam sie nad udzialniem korków . nie mam jednak zadnych papierów,zadnych kursów. po prostu od zawsze uczyłam sie angielskiego.i bardzo dobrze go umiem .

Gość ***********************
zależy jakie miasto bo wiadomo że w dużym weźmiesz więcej a w mieścinie takiej jak moja mniej. Jest sporo prywatnych nauczycieli.

Gość cccc
a to i tak nie ma znaczenia skąd. Poprostu jestem osoba juz starszą 30 lat i cięzko mi wchodzi wkuwanie słówek, pozatym też lenistwo. Dla mnie problemem jest to ,że przez telefon, czy z kaset nie rozumiem nic. Skracają słowa jakby, nie wypowiadają do końca, łączą je i powstaje jakby inny wyraz. Czuje sie nie dowartościowana.

nie mozesz tak mówic. tutaj wiek nie ma znaczenia. ludzie w wieku sześcdziesięciu lat ucza sie nowych języków. mysle, ze jakbys sie zmotywowała - na pewno dałabys radę. ps. nie takich leniuchów jak ty wyciagałam z opresji:)

Gość cccc
mam kilka płytek i sobie czsami słuchałam, odgadywałam, uzupełniałam zdania, jednak nie umiem zrozumiec ich szybkiego mówienia, wystarczy ze zrozumiem jedno słowo a juz koniec zdania. I nie wiem o co chodziło.

po prostu powinnaś miec konwersacje. sama sobie nie dasz rady. tutaj potzrebne jest indywidualne podejscie.

od 15-50 zl/godz......najczesciej 30zl/godz.....wiadomo studenci brali mniej, profesorowie wiecej.