Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juliettta

faceci boja sie takiej dziewczyny jak ja dlaczego???

Polecane posty

Może i nasza Julietta porazi swym urokiem osobistym jakiegoś Amanta? Szkoda, że nie mogę znaleźć pewnej strony, na której mężczyzna po trzydziestce szukał żony i był bardzo podobny do niej. Wysłałabym jej tę stronę. No cóż ...... nie pomogę. Ale kciuki mogę za nią potrzymać, a co mi tam :D

Ja takiego szczęscia nie miałam, raczej jak przy innych byli źli to przy mnie też i na odwrót. Acz ze dwóch kobieciarzy deklarowało \"mocne postanowienie poprawy\", ale jakoś nie umialam w to uwierzyć... Czasem mnie bawia takie metamorfozy, bo większośc ludzi, która mnie zna, wie, że mam swoje zdanie i czasami potrafie podnieść głos, ale Ci co tego nie doświadczyli, a baaardzo mnie czymś sprowokowali, to mocno byli sakoczeni:) Wydaje mi sie, że takie przemiany wynikają z tego, ze w człowieku drzemią różne natury, a określone zachowania innych ludzi, czy sytuacje, zawsze uruchamiają jakiś inny trybik i się toczy... Takie dyskusje zawsze wciągają, szkoda tylko, że jestem w pracy:( ale jako rzekłam, jak cos to pisz... zawsze na jakimś forum mozemy podyskutowa:) Teraz to zmykam, bo zaraz mnie uduszą:P moze za dwie godz. się uda...

Do Motylek...odpowiadam na Twoje pytania 1-szalona fryzurka,odlotowe ubranietak jak najbardziej choc nie do konca,chyba pasowalby do mnie chlopak podobny stylem do mnie 2-waga 54kg 168cm wzrostu 3-bardzo lubie dekoldy bo uwazam ze mam co pokazac,nogi tez mam szczuple wiec nie widze niz zlego w mini spodniczkach ale!!!!!SA GRANICE DOBREGO SMAKU POTRAFIE SIE TAK UBRAC ZEBY NIKT NIE PATRZYL Z POLITOWANIEM NA MNIE.4-nie bede milczec gdy ktos mnie rani,zawsze sie staram aby wszystko bylo wyjasnione i aby dwoje ludzi dobrze sie zrozumialo.5-uwierze facetowi ale dopiero wtedy kiedy sama sie o tym przekonam na wlasnej skorze,mowic mozna wiele rzeczy ale tak robic to juz nastepna kwestia.6-tak co mysle to powiem ale nie klapie jezorem na lewo i prawo gdybym zawsze milczala to daleko bym nie ujechala w tym naszym brutalnym swiecie trzeba byc twardym bo innaczej nas zgniota na miazge!!7-klamstwo uzasadnione to tylko takie dla mnie jak czlowiek umiera i nikt niechce mu tego powiedz=iec zadno inne nie wchodzi w gre przykro mi!! a milcze tylko wtedy gdynp.widze meza mojej nkolezanki z kochanka ale tylko wtedy bo uwazam ze nie mam prawa sie wtracac w ich zycie DO jakis czas temu......tak pisalam kiedys ze czepiaja sie mnie goscie bo fajna,zamozna,i dobra partia musisz zrozumiec,ze faceci sie mnie czepiaja ale albo tylko do sexu albo materialisci bo uwazaja ze fajna to mozna ja jeszcze troszke wykozystac(tylko ze ja juz sie na to nie lapie)a tacy normalni porzadni faceci poprostu sie boja takich kobiet oni szukaja szarych myszek do garow dzieci i do siedzenia w domu bez wlasnego zdania dopiero wtedy czuja sie w pelni usatysfakcjonowani ze sa glowa rodziny i ze im wszystko wolno P.S. DO MOTYLEK wypowiedz z godz 11:14 tam jest nie moja wypowiedz!!!!!tam wypowiada sie julietta a ja jestem juliettta przez 3razy t pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie buziaki:)

Gość jakiś czas temu......
to zwracam honor, jeśli źle zrozumiałem.... mam nadzieję, że znajdziesz wreszcie porządnego chłopa 🌼

Juliettta Przepraszam z całego serca, że wzięłam cię za tamtą Juliettę (tamta była koszmarna!). Mam nadzieję, że się nie gniewasz. Aż nie wiem, co powiedzieć. Może tylko tyle, że się cieszę z twojej reakcji na moje słowa. Z tego, że odpowiedziałaś w sposób kulturalny. Opowiedz o sobie więcej. Jakie są twoje oczekiwania? Do życia, do mężczyzn. Co cię u nich razi? Ile potrafiłabyś im dać z siebie? jaki model związku najbardziej ci odpowiada?

Do Motylek... nie gniewam sie na Ciebie widze ,ze naprawde jestes wporzadku:) Jesli chodzi o moje oczekiwania wobec mezczyzn do zycia to sa takie normalne szacunek wiernosc przyjazn, a ile potrafilabym z siebie dac!!! Motylku !!!dam z siebie wszystko co potrafie ale!!! tylko wtedy gdy bedzie to docenione i tylko w tedy gdy druga polowa tez bedzie z siebie dawala tyle co ja tak zupelnie po rowno!! :) model zwiazku mam ZAUFANIE!!! ZADNEJ CHOREJ ZAZDROSCI zadnego sprawdzania(oczywiscie to dziala w dwie strony) szczerosc i bardzo duzo tolerancji w stosunku do drugiej strony .niech kazdy postepuje tak aby nie krzywdzic drugiej polowy ja tak to sobie wyobrazam.Wiecej napisze troszke pozniej pozdrawiam buziaki