Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukteja

Zgwałciłam faceta.

Polecane posty

Gość Lukteja

Tak to nazywają? Fakt, że się opierał i nie miał ochoty na moje umizgi. Mąż mojej przyjaciółki. Zawsze mi się podobał i wczoraj mi uległ. Potem stwierdził, że to był gwałt. Chore nie?

Gość Lukteja
Nie prosiłam o ocenę chore baby:( Pytam czy można posądzić kobietę o gwałt bo gościu miał przyjemność a teraz mi grozi:(

Gość Lukteja
No proszę ,,kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień,, Naprawdę każda z was jest taka święta???????

Gość Lukteja
przechowuję w odbycie przedwojenne obligacje państwowe :-)

Gość sezon na swetry
najgorzej jak on zajdzie w cionze :o:P

to trzeba było zapytać czy można zgwałcić faceta, a nie opowiadać zajście :O Czego teraz oczekujesz?? Pochwały?? jak tak to Ci powiem, że świetnie Ci poszło!!! nadajesz się na naczelną puszczalskich na kafeterii :)

Gość tak to napisałaś...
ja rozumuję ze mu sie narzucałaś! byłas nachalna to nie dobrze o Tobie swiadczy. opierał sie a Ty dalej chciałas sie z nim bzykać? seks wbrew woli którego z partnerów to gwałt.cz Ty nie rozumiesz słowa nie? co z tego ze miał ochot en aseks a tobie mówił nie! widocznie miał ochote na seks z zona a nie z Tobą. bój się bój bo jak wyjdzie na jaw to co zrobiłas to stracisz przyjaciółkę a zresztą czy Ty chyba nia nie jestes skoro.. slinisz sie na widok zajetego faceta. zero przyzwoitosci. cipka swedziła trzeba było sie wyzyć? jestes jak zwierzak co nie umie opanowac swoich popędów!

Gość ................./...........
faceta chyba tylko w tylek mozna zgwalcic. Jesli mu staje i ma z tego przyjemnosc to gwaltem bym tego nie nazwala......

puszczadełko... fałszywa żdzira... jak Ty sie jeszcze mozesz nazywac jej przyjaciolka??? jestes chora...

Gość jesteś
głupia i tyle ty mała ku.....kło

Gość Carmenas
fajnie było??? jakiego dużego miał, powiedz proszę

Gość sezon na swetry
kurwa...ale wy gupie :D:D:D

Gość bój sie bój.. sprawa w sadzie
ja sie nie zdziwię jak Cie oskarzy bo on nie chciał:-)stawiał opór a Ty go zmusiłaś. bój się bój. stoisz na przegranej pozycji:-(był taki film ze facet był molestowany przez kobietę.

Gość jesienne majtki z golfem
Owszem, mozna. To, że męska fizjologia pozwala na akt pomimo sprzeciwu faceta, nie znaczy, że chciał to zrobić w sferze psychicznej. Opierał Ci się, prawda ? Więc był to gwałt.

Gość Lukteja
Smażę ogrodowego węża na grillu i jem po kawąłku, bo słyszałam że z gumą jest zdrowiej :classic_cool:

Nie zdrowiej, tylko bezpieczniej :-0 Oj marniutkie te podszywiki :-0

Gość a moze prowokacja

Gość zimorodek łowca rybek
Jak zgwałcisz dziesięciu to Putin cię pochwali publicznie :P

Gość Lukteja
To jest właśnie przykład jak wy pięknie łykacie wszytko co tu kto napisze. Jedynie ksenofaryna :D

Gość Lukteja
pluję sobie w pochwę

Jasne, że prowokacja :D A my som gupie, bo udajemy, że nie :D Przynajmniej możemy sobie podyskutować :P

Gość carmenas
ja też się kiedyś przespałam z somsiadem jak jego żony nie było. skoro ona nie umie mu dać czego on chciał to jej sprawa

Gość Nivea zmiana
NIVEA-zmiana widziałyście już? zmienili zasady na NIvei!!! teraz jest więcej nagród i dodatkowo nagrody gwarantowane do wyczerpania zapasów (1 pomadka) jak się zalogujecie to wyskoczy wam to informacja, czy się załapałyście jeszcze na nagrodę gwarantowaną www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=28837

Dziewczyno facet Cię straszy tylko z jednej jedynej przyczyny i to na pewno nie dlatego że czuje się zbrukany i ma moralniaka. Chce cię zastraszyć bo boi się o swoją dupę jak się żonka dowie. Z drugiej strony to mimo wszystko jednak brzydko z Twojej strony ;)