Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata.j

co jest Waszym azylem?

Polecane posty

Gość beata.j

chodzi mi o to cos/kogoś przy kim mozecie się zaszyć i do czego uciekacie myślą w trudnych chwilach?

Gość beata.j
:(no coz, moze ktos się jeszcze wpisze

Mój facet :) A dokładniej azylem jest taka sytuacja,kiedy wreszcie możemy się spotkać,powygłupiać się,potulić,pokochać... Wtedy jakoś wszystkie sprawy same się rozwiązują a marzenia same się spełniają... A jeśli jeszcze towarzyszy temu jakiś cudowny widok, lato lub wiosna to już totalnie...RAJ.... Pozdrawiam!

Gość beata.j
*Primavera* ;)fajosko masz

Stańczyk a Ty znowu zaczynasz.... Napisałam Ci coś na ten temat w topiku założonym przeze mnie (Kobietyyyy!!!) i chyba coś mi się wydaje,że nawet nie przeczytałeś...Przeczytaj,i może przemyśl...

Gość stańczyk dawno
nie puscił tu swojego smuta... ach witamy pana :o

Gość Ania Ania Ania
moim azylem jest moj pokój, samotnosc i muzyka :)

Gość Ania Ania Ania
w morde jeża! stanczyk ile masz wzrostu?

stańczyk?! Przestaniesz?! Ejjjjj to naprawde nie jest problemem-niski wzrost. wielu mężczyzn jest niskich,a mają żony,dziewczyny,narzeczone... Tylko SĄ OPTYMISTAMI! CHCĄ ŻYCIA! Kurczę,aż mam dla Ciebie piosenkę... ŁONA \" NIE NARZEKAM \"

Gość Ania Ania Ania
ło jezu :) ale ty jestes głupi!!!!!!!!!! 169cm??? ja mam 165 i mogłbys byc moim facetem! wiesz ile jest panienek które mają 160 cm i mniej? ale jak ty szukasz długonogiej modelki to trudno ci bedzie :P

Żesz w dupe! A co ma powiedzieć mój kolega mający 159 cm! Moje kumpele miały facetów niższych od siebie, i czuły się z tym bardzo dobrze. Zrzuć ten kompleks,bo to,że kobiety kochaja tylko mężczyzn wyższych od siebie jest takim samym stereotypem jak ten,że mężczyźni nie mają uczuć !!!

Gość Ania Ania Ania
przeciez wcale nie jest niski! ja bym tam wolała takiego 4 cm wyzszego, bo taki kolos to tragedia! feee, moj facet ma 178cm i za duzy bo jak chce pocałowac dłuzej to musz na palcach stać :o

I jak Ty chcesz znaleźć kobietę,jak na starcie już masz o każdej takie zdanie...!? I może naucz się kawałka tekstu,jak już Łony nie chce Ci się posłuchać w całości... \"Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów, Chociaż nie znam setek przysłów NIE NARZEKAM! BO FRUZIE WOLĄ OPTYMISTÓW!!!\" Wrrrrrrrrr... Stańczyk... Zazdroszczę Ci,bo naprawdę NIE MASZ problemów...

Gość Ania Ania Ania
on sam sobie problem stworzył

stańczyk ,ja to mam teraz pomysła :) Propozycję nie do odrzucenia :) Idź do psychologa. Zapisz sie na karate. Zbij wszystkie lustra w domu a na ubraniach przed literką S pwisz sobie pisakiem XXL. Poczujesz się zdecydowanie lepiej. Zrób coś pożytecznego,idź na dyskotekę. Przygotuj mamie ciepłą herbatę Wyrzuć śmieci i zobacz,że niższy człowiek JEST NORMALNY I TAK SAMO POTRZEBNY DRUGIEMU CZŁOWIEKOWI JAK KAŻDY INNY, WYŻSZY CZŁOWIEK. Poza tym,jeśli do tej pory nie udało Ci się znaleźć dziewczyny to uwierz mi... Nie było to spowodowane Twoim wzrostem,ale Twoim nastawieniem do życia... Słyszałeś kiedyś o przypadku,że chłopak zauroczył dziewczynę...swoją depresją? Ja też nie. Więc weź się za siebie. I przestań wreszcie marudzić.

Gość Ania Ania Ania
ale to nie moja wina że sie zakochałam w wysokim! no nie? myslisz ze patrzyłam na wzrost? puknij sie w głowe

*Primavera* - stańczyk po prostu lubi narzekać i użalać się nad sobą, to chyba jego hobby:o My tu nic nie zdziałamy, można mu mówić i tłumaczyć a on i tak będzie się upierał przy swoim więc nie ma sensu się denerwować.

Kobiety...Myślicie,że z tym,że stańczyk jutro ma zamiar się zabić...to też taka prowokacja? Bo się trochę przestraszyłam. Przez monitor nie możemy sprawdzić przecież czy kłamie czy mówi prawdę...? Wiem,wiem...pewnie jestem naiwna...

Właśnie troszeczkę się obawiam ,że mógłby to napisać. Bo człowiek z tak spaczoną psychiką jeszcze by na s w tym uświadomił,żebyśmy czuły się winne,żebyśmy wiedziały i były o tym przekonane,że to tylko i wyłącznie my pchnęłyśmy go do tego czynu. Nie wiem co myśleć.

Romuald przeczytałbyś topik o tym kto ma poniżej 170 cm wzrostu,to byś dopiero zobaczył...Co stańczyk naopowiadał. I już doszło do tego,że samobójstwo zapowiadał. Niestety ,a może i stety nie ma już tego topiku. pozdrawiam.