baba jędza wezwać księdza 55 Napisano 3 godziny temu Coś taki mniej więcej Ogór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 65 Napisano 3 godziny temu Wojtrk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Pomijając już, że sądząc po widokach na jego społecznościówkach, twój eks do zamożnych ludzi nie należy. Łysej bunia jest policjantem to biedny nie jest. A twój ma rente podobno Edytowano 3 godziny temu przez KochamWieczorną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 55 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamWieczorną napisał: Łysej bunia jest policjantem to biedny nie jest. A twój ma rente Nie cytuj mnie, owsik. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 68 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Krzynio Kupka napisał: Mnie interesuje bardziej gdzie libed jechał pociągiem i dlaczego ta mrugająca kontrola trakcji tak irytuje Libed do Krejzi, a kontrolka irytuje, bo to Alfa - włoska inżynieria pojazdowa, tradycja musi być zachowana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 55 Napisano 2 godziny temu I naprawdę owsik, nie mam wątpliwości, że w twoim łyszkowickim piekle, pensja policjanta to są pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 936 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamWieczorną napisał: Łysej bunia jest policjantem to biedny nie jest. A twój ma rente podobno A co ty tak ciągle edytujesz te wpisy Pravik i po co siedzisz na moim profilu? Czemu wrzucałeś ostatnio szczerbatku zdjęcia Nimfy i Agatki? Prosił cie ktoś oto diable? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Krzynio Kupka napisał: Hej, a daj mi na chwilę numer telefonu, bo dzisiaj flagi nie widzieli. Masz 729 752 798 Edytowano 2 godziny temu przez KochamWieczorną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: I naprawdę owsik, nie mam wątpliwości, że w twoim łyszkowickim piekle, pensja policjanta to są pieniądze. Wszystkie policjanta których znam mają niezłe domy i auta to pieniądze mają Edytowano 2 godziny temu przez KochamWieczorną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 936 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamWieczorną napisał: Wszystkie policjanta których znam mają niezłe domy i auta to hajsy mają I żony nie muszą pracować, ale warto być niezależną. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co ty tak ciągle edytujesz te wpisy Pravik i po co siedzisz na moim profilu? Czemu wrzucałeś ostatnio szczerbatku zdjęcia Nimfy i Agatki? Prosił cie ktoś oto diable? Bo tęskniłem za tobą Łysa Magdo w Bielska Białej. Nic nie wrzucałem więc nie kłam bezczelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 936 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, +RC+ napisał: Autorko, a dokąd wyprawiłaś się pociągiem, jeśli nie tajemnica? A metrem jeździsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 68 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Krzynio Kupka napisał: Libed ma BMW, zresztą w każdym aucie chyba tak to działa Jeżeli komputer wykryje poślizg, np czujniki wyślą sygnał, że jedno z kół obraca się wyraźnie szybciej niż pozostałe, to wtedy kontrolka powinna migać i pojawia się sygnał dźwiękowy informujący, że kontrola trakcji działa, czyli przyhamowuje ślizgające koło, czy zmniejsza moment obrotowy... Nie powinna się po prostu inicjować od tak w trakcie zwykłej randomowej jazdy na normalnej nawierzchni. Wiem, że ludziom się tak robi, co najczęściej jest problemem komputera lub czujników. U mnie ona zapala się kiedy już autentycznie jest ślisko i czuje się, że auto płynie, np oblodzone rondo - wtedy działa prawidłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 68 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A metrem jeździsz? Nie, bo nie mam u siebie. Jechałem warszawskim i spoko, jechałem raz w życiu nowojorskim i więcej nie pojadę już nigdy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 3 Napisano 2 godziny temu Mun wykopek juz wyczuł świeżą juche kolejnej ritardzicy i liczy na nudesy do pato kolekcji kolejnego pokemona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SzykownaSzlora napisał: Mun wykopek juz wyczuł świeżą juche kolejnej ritardzicy i liczy na nudesy do pato kolekcji kolejnego pokemona I dobrze, bo ja też bym chciał Ją zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KochamWieczorną napisał: I dobrze, bo ja też bym chciał Ją zobaczyć Lepiej nie. Naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 1 godzinę temu To ona go wyrwie widać że chętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 1 godzinę temu Dobra krwa trochę ten trzeba pozwolic miłości się rozwinąć a nie sabotować dèbile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 1 godzinę temu Zachowujcie się szlory jakoś żeby Gienia i Moon nie wstydzili się swojej miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 5 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, SzykownaSzlora napisał: Lepiej nie. Naprawdę. Gorzej od ciebie chyba nie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach