Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim men

CZY MOJA KOBIETA NIE PRZESADZA ??

Polecane posty

Gość anonim men

Moi Drodzy !!! Mam teraz taka sytuacje ze jestem z dziewczyna pół roku i ona stwierdziła ze poczekamy jeszcze troche z seksem. W sumie nie dziwiłbym sie jej gdyby była dziewica ale ona nie jest!! Miała wczesniej jednego partnera przez 2 lata ale oboje zerwali. Mi nie przeszkadza ze nie jest dziewica ale ona twierdzi ze jak chodzi o mnie to jeszcze troche powstrzymamy sie z seksem. Ona ma 23 a ja 25 lat. Czemu ona tak sie zachowuje testuje mnie czy jak?

Gość współczuje udaje dziewczyne
z zasadami heheehe

Gość edeeeeeeeeee
nie testuje. a co ty myslisz ze jak dziewczyna spala wczesniej z gosciem z ktorym byla 2 lata to teraz kjak juz dziewica nie jest to bedzie dawac dupy kazdemu i kiedy beda chciiec wyluzuj trochce. bedzie lepiej smakowalo:) powinienes sie cieszyc ze sie nie puszcza i czeka

czemu od razu udaje? Może ma swoje zasady? To że nie jest dziewicą nie oznacza od razu że ich nie ma... Może boi się zranienia? Nie z każdym facetem musi od razu iść do łóżka... A jeśli Tobie zależy, to poczekasz...

Gość anonim men
Traktuje JĄ powaznie. Z seksem moge czekac.

Gość anonim men
Z seksem mogę czkać tak długo jak długo będzie żyła moja świnka morska. To najlepsza kochanka jaką miałem, niestety mocno posuneła się w wieku a i te nasze orgie analne jej nie posłużyły. Co mam zatem robić ? Dalej namawiać swoją dziewczynę na seks, czy kupic druga świnkę?

Gość no może
kup teraz dla urozmaicenia świnke wietnamską

Gość anonim men
czy na kazydm temacie musi w koncu pojawic sie podszywacz ?? Czy to juz jakis zwyczaj na kafeterii ??

Gość anonim men.
No własnie może bym z jakąś inna rasą spróbował, albo gatunkiem Kiedyś posuwałem chomika dżungalskiego, ale się nie sprawdził bo nie chcial robić z połykiem. Świnki są bardziej uległe

Gość Po pierwsze pacanie
anonimie to nie mów że to twoja kobieta bo jeszcze z nia nie spałeś. Bedzie twoja gdy ją poosiądziesz a narazie to twoja sympatia. po drugie oto podszywka była całkiem sympatyczna i wniosla trochę ożywienia do twojego jakże mdłego i durnego topiku.

Gość nie ma za co
Jak jesteś na glodzie a szkoda ci gwałtów na zwierzeta to moge ci polecic posówanie słoniny wciśniętej w kaloryfer.

Gość mimozami jesień się zaczyna
a propos chomikó, polecam owijac taśmą klejącą to wtedy nie pękają ;-)

Gość za malo informacji
jak mozna cos zasugerowac jak mamy za malo informacji, moze tego pierwzego kochala i byla tego pewna, ze bedzie z nim do konca zycia, ale nie wytrzymali proby czasu i sie rozstali, a teraz cie nie kocha, pozatym, moze byla zawiedziona, zalowala, ze oddala sie facetowi z ktorym nie udalo sie zwiazac na stale czyli do konca zycia, moze tak myslala, jest tak jest to po prostu ona chce byc pewna, ze z toba bedzie dzielila cale swoje zycie, musi sie w tobie zakochac i byc pewna ze ty ja tez kochasz i ze ja nie opuscisz do smierci, a czy cie sprawdza? jesli anwet to robi to nieswiadomie jak kazda kobieta zreszta

Gość całe życie ....do śmierci....
ludzie.... jak rany , wyluzujcie troche seks nie jest na liście rzeczy zakazanych !!!! chociaż teraz wszystko jest możliwe i kaczory z wspólnikami pewnie takowa stworza to czy seks bedzie po miesiacu czy po trzech, czy zaraz na pierwszej randce nie ma żadnego przełożenia na długość zwiazku , chodzi tylko o to żeby wcześniej dobrze wybrać do tej randki partnera !!!!

Gość za malo informacji
pewnie ze nie jest zakazany, ale moze ona wlasnie tego oczekuje, dopiero jak bedzie pewna ze to ten jedyny to mu sie odda, tego nie wiem, wiadomo, ze to i tak jest zludne, bo to nie gwarantuje, ze bedzie z nim do konca swoich dni. z pierwszym widoznie uznala, ze to byl blad z jej strony i ona nie chce go drugi raz popelnic, przynajmniej chce zminimalizowac to ryzyko no nie wiem co mam jeszcze pisac

Gość nie przesadzajcie
sex na pierwszej randce to czesto juz koniec znajomosci bo facet uzna laske za łatwa i juz zdobyta- tak jest bardzo czesto chyba ze dalej spotykaja sie wyłacznie dla sexu

Gość a ja ja chyba rozumiem
Bylam z facetem 3 lata, zaczelismy upr sex po 6 miesiacach, ja bylam dziewica. rozstalismy sie, teraz jestem z kolejnym partnerem (2m-ce) i chociaz sex to dla mnie nie nowosc to boje sie tego. nie chodzi o to ze mam jakies zasady, partner tez wiem ze jest odpowiedni bo jako znajomego znam go od kilku lat, tylko kazdy boi sie pierwszego razu z nowym partnerem; ze cos pojdzie nie tak, ze jemu sie nie spodoba, ze moze jemu z inna bylo przyjemniej, jesli nie widzieliscie sie nago to moze miec kompleksy, boi sie ze nie spodoba ci sie jej cialo itd powodow moze byc duzo:)

Gość entemente
Bo wreszcie musi się zmienic mętalność człowieka,szczegolnie Polaka.A co jest złego w seksie na pierwszej czy drugiej randce,czy po paru tyg.znajomosci.Najważniejsze aby choroby nie załapać i nie spłodzic niechcianego dzieciaczka.Seks jest dla ludzi i kobiety nie powinny udawac takie niedostepne i z zasadami,bo tak w szczegolnosci nie jest.

Gość entemente
Jakie to zasady niby przemawija przez kobiety?? Po prostu kobiety udaja,bo boja sie aby nie były okreslone jako łatwiejsze i przez ta obawe traca wiele.

Gość lipa pół roku i
bez seksu?? pewnie jakaś kłoda...:O a loda chociaz robi? albo uprawiacie petting?

Gość moze z tamtym wiązała
jakies większe nadzieje oddała mu sie ale ten zwiazek nie udał sie wiec jest teraz ostrożniejsza Moze byc tez ze załuje ze z tamtym uprawiała sex Sa rozne dziewczyny nie? a i seks z nowym partnerem to niekiedy taki "pierszy raz od nowa" i kazdy sie boji troche ze nowego partnera czyms rozczaruje itp

Przeciez jak dziewczyna nie jest dziewica to nie oznacza ze bedzie uprawiała sex z nowym partnerem po miesiacu znajomosci. Moze boji sie ze ja zaliczysz i zostawisz. Moze chce wiedziec czy zalezy ci bardziej na niej samej czy na sexie. Trzeba odróznic nie- dziewice od dziewczyn łatwych i puszczalskich.

Gość sa rozne zwiazki
i rozne przypadki i nie ma co uogolniac To jej a raczej ich indywidualna sprawa kiedy beda uprawiac sex