Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikooooo

ceny tebletek w woj. śląskim

Polecane posty

Gość nikooooo

hej chcialabym sie dowiedziec jakie sa ceny w aptekach slaskich tabletek novynette? i czy ktos kiedykolwiek kupowal w czechach?? bo obilo mi sie o uszy ze z nasza recepta mozna kupic tam tanie tabletki ale nei wiem czy to prawda.

Gość hagenuk
w czechach można kupić novynette. ja tak zrobilam w zeszłym roku i płacilam ok. 16zł za 1 opakowanie. oplaca się! teraz jadę na slowację i będę próbować tam kupić tabsy, ciekawe czy też tak tanio wyjdzie? co do aptek na śląsku sama jestem ciekawa gdzie najtaniej. kiedyś kupowalam w aptece śląskiej w katowicach bo kosztowaly niecale 24zł, ale teraz podrożały na 27 :/

Gość nikoooo
ja wlasnie mam niedaleko do czech jakies 40 km i bylam ciekawa czy da sie tak. aale kupowalas na polska recepte?? tak??? i nic nie mowili???

ja w tamtym roku kupilam za 60 zł 3 opakowania harmonetu...u nas jedna paczka kosztuje kolo 33 zł...wiec troszke zaoszczedzilam:) recepta normalna z polski, nic nie mówili:) pewnie wiedza ze u nich taniej...

Gość nikoooo
to fajnie zalatwie sobie recepte i pojade do czech i sobie wykupie. a placi sie tak polska zlotówka czy czeskimi