Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajejujołkijeje

Kto umie odczytać mi sen?

Polecane posty

Gość pytajejujołkijeje

Dzisiaj snilo mi sie ze chcialam sie wykąpac z telewizorem i nioslam go do wanny... Co to moze oznaczac?

Gość ze telewizja szkodzi

Gość pytajejujołkijeje
eee gdyby cos juz mi mialo zaszkodzic to predzej bylby to komputer;)

Gość pytajejujołkijeje
moze jeszcze jakies propozycje?

Gość pytajejujołkijeje
ale ja sie serio serio pytam- szlam i nioslam odbiornik do wanny- chcialam sie z nim wspolnie wykapać!

Drogie dziecko, to może ujawniać Twoje ukryte skłonności samobójcze (autodestrukcyjne). Boć przecie powszechnie wiadomo, że kąpiel z elektrycznymi maskotkami grozi śmiercią lub trwałym kalectwem!

Gość pytajejujołkijeje
Kurcze ale czemu akurat z telewizorem?? PS. A ty doktorku nie jestes przypadkiem jakims psychiatra?

Jestem zacnym i szanowanym psychoanalitykiem, więc zawodowo zajmuję się interperetacją marzeń sennych :classic_cool:

Gość pytajejujołkijeje
Ooo to jestes prawie jak sennik! Hmm a w jakim miescie pracujesz i ile bierzesz od godzinki tlumaczenia snow? Kurcze tylko tak sobie jeszcze mysle, co jak co ale szkoda odbiornika, pomimo ze to tylko sen;))

Gość że zasrasz niedługo
prześcieradło:o🖐️

Gość pytajejujołkijeje
To powinienes chyba zalozyc na kaferii oddzielny topik gdzie tlumaczylbys ludziom sny, o ile juz tego nie zrobiles... Jesli tak to chetnie wpadne... np. jutro z rana:)

Gość pytajejujołkijeje
Boże kochany, ale to była wanna- nie sedes! W sedesie bym nie zmiescila telewizora, co najwyzej jedną nogę, albo połowicę z odwłoka

Niestety, jako wybitny i genialny wolnomysliciel co raz jestem skazywany na ostracyzm, drwinę i dyskryminację. Ale to świadczy o mojej wielkości. Topik taki już był. Zajmowałem się analizą psychopatologii na forum kafeteria.pl, aczkolwiek rezultaty mojej pracy badawczej nie przypadły do gustu wszystkim.

Gość pytajejujołkijeje
Jakze zaluje ze sie spoznilam! Bo patrzac po tych dziwnych snach mysle, ze ta psychopatologia jakos tak sie ma do mnie;] Hmm a ten Freud w twoim niku to tez jakis taki znajomy... jakby psychologiczny. To twoj idol?

Dziecko drogie, ucz się, czytaj, chłoń wiedzę. Choć nauka nie jest kluczem do szczęścia i stabilności emocjonalnej, pomoże Ci w zrozumieniu siebie samej.

Gość pytajejujołkijeje
a tymczasem gdy bede potrzebowala o pomoc polegajaca na przetlumaczeniu dziwnego snu, wiem ze zawsze moge jeszcze zglosic sie do pana psychologa Freuda na stronie www.kaferia.pl Dziekuje za pomoc i wyczerpujaca odpowiedz na wszystkie moje pytania