Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

owłosienie tam- pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość czemu sie nabijasz
tylko jeden trend jest :golic calkiem lub golić na paseczek cienki pipke!

Gość włoskowata
dowiedziałam się z tego topiku ze nie jestem normalna bo mam tez włosy na odbycie na pachwinach. czy ktos jeszcze jest tak nienormalny jak ja i ma włosy na odbycie?

Gość ja też jestem nienormalna
mam tam włosy i co więcej, nie golę ich i nie mam takiego zamiaru.

Gość bombowiec
ja tez nie mam zamiaru...Piczke mam w paseczek, wargi gołe, ale odbytu na bank nie będę golić...mam jeszcze bardziej tam zarosnąć??

Gość boże przeciez te teksty
o tym, ze tam normalne laski nie mają włosów pisza jakieś młodociane koniotrzepy, co laskę kojarzą tylko z formatu jpg:o Każdy człowiek ma włosy wokół odbytu, bo takie owłosienie jest normane i potrzebne, Żeby się bakterie z dupska nie dostawały do pochwy. Nawet kobietom jest ono bardziej potrzebne niż mężczyznom. Bo facetowi te włosy chronią tyłek tylko przed odparzaniem się, a kobieicie przed odparzaniem, oraz przed przedostawaniem się do pochwy bakterii z okolic odbytu, któe powoduja stany zapalne. I nie chdzi o to, ze kobieta się obsra, czy coś:o tylko bakterie znajdują się w okolicy odbytu ZAWSZE, nawet w 5 minut po myciu. Jak sie robi wymaz z odbytu, to tą pałeczką wystarczy potrzeć zwieracz do okoła, nie trzeba sobie nic wsadzać, zeby wychodowac stada bakterii. A one przenoszą się w okolice pohwy, np. jak się komuś spoci tyłek, np. przez złe podcieranie się itd. Można się myć do woli. DLatego są tam włosy. I jest to normalna kontynuacja owłosienia łonowego zdrowego i dorosłego człowieka. Jak miałam 11 lat, to miałam juz okres i włosy gdzie trzeba. Ale dopiero po 18. roku życia zaczęły mi rosnąć włosy wokół odbytu. I nie mam żadnych zaburzeń hormonalnych, a na reszcie ciała praktycznie w ogóle nie mam włosów. Po prostu tak wygląda człowiek i nic na to nie poradzicie.🖐️