Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakk

Kurde, ale lipa...

Polecane posty

Gość hakk

Nie odzywam sie do niej juz 1,5 tygodnia, unikamy swojego towarzystwa raczej... Czasami cos do mnie powie, tak jak dzisiaj na przyklad, jakies tam zarciki, ale ja je zwyczajnie olewam albo zbywam. dzisiaj po skzole natknalem sie na nia, a ona minela i przeszla jakby nie znala... Poszedlem odprowadzic kolege na przystanek autobusowy. Ona tez sie pozniej tam pojawila i patrzyla takimi smutnymi oczami... W ogole nie przygladalem jej sie dawno z bliska, wyglada na jakas zmarnowana... Do tego ten wzrok smutny... Gdyby on cos znaczyl :-( A w opisie ma teraz "Tak tu smutno bez Ciebie... i pada... Tesknie... Za Twoim usmiechem...", a ja debil biore pod uwage, ze to moze byc do mnie skierowane :-(((

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ty tu znowu?? ło matko

Gość elitess
bo opisy sa do Ciebie

Gość hakk
No ja znowu ;-P Chcialbym, zeby to bylo do mnie... Ale to pewnie do jej nowego. Odezwalbym sie, ale tego nie zrobie. Pewnie i tak nie odpisze :-/ zreszta juz 1,5 tygodnia to robie, wiec nie ede przerywal ciszy, chociaz kto wie... moze w takiej sytuacji to nie byloby takie zle... Olewam jej gadki, zarty, bo nie moge... za duzo swinskich rzeczy zrobila, zreszta... gdyby chciala to by sie odezwala...

Gość hakk
Byla dziewczyna... Chcialbym jej napisac, zeby sie nie przejmowala, ze wszystko bedzie dobrze, po prostu pocieszyc, ale od tego ma chlopaka niestety.