Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Women.

Otwieram KLUB nie mogacych zajsc w ciaze----

Polecane posty

1.Wiek 2.Ilosc cykli staran 3.jakie choroby,pigulki itp. 4.jakie badania Zaczne pierwsza.Mam 32lata ,staram sie 2 lata,mam nie potwierdzona jeszcze na 100 endometrioze, tysiace badan za mna... Jestem w dolku:(

Gość nieeeeee
jak mnie wkurza takie wskazywanie ze podobny temat juz jest

Gość zawsze możesz dołączyć
to sie wkurzaj :P jak forum zaleje fala takich samych tematow, zobacze jak dopiero sie bedziesz wkurzala

a ja rozumiem women doskonale!!! trudno tak wtopic sie w juz istniejacy topic, zwlaszcza gdy wokol panuje juz inny temat, wszyscy sie znaja i zyja juz innymi problemami... na tym topicu znajda sie byc moze dziewczyny z podobnymi problemami i rozterkami w danej chwili i beda sie wspierac, radzic, pocieszac a o to przeciez chodzi...syty glodnego nie zrozumie!!!! women....ja mam 34 lata , to juz moj 7 cykl staran, na pierwszy rzut oka ze mna ok...a co najwazniejsze mam juz 2 dzieci... ale cholernie chce ...i mniemam, ze to moj glowny i podstawowy powod...ale nie umiem niestety wylaczyc glowy tak calkowicie!!!

Gość znowu te same nudy

Ja was pocieszę przełom października i listopada to najbardziej płodne miesiące roku więc wątek szybko opustoszeje. A stres podwyższa prolalktynę, która blokuje owulację i to da sie leczyć

Gość Smutan21***
wita, staram sie 7 cykl,i nic,mam teraz badania hormonalne bralam dufaston itd a teraz nic nie biore tylko moj lekarz wzial sie za konkretne badania

Gość kokopelasia
a mi się ten topik bardzo podoba.pare słów o sobie; mężatka,27 lat,mam już 10-letnia córkę Angelikę,10 cykl starań i dalej nic,mam mięśniaczka ale on nie robi problemów z zajściem w ciązę ale fakt że rok temu miałam zapalenie przydatków leżałam w szpitalu nia ch cę krakac bo dopiero idę na badania ale mogę miec zrosty na jajowodach a wiem co to by oznaczało,Jestem zrozpaczona

Gość natka23
Witam dziewczyny ja tez bede zaczynac 7 miesiac staran.Ciagle mysle o tym i moze sie blokuje.Ale ostatnio mialam dziwna sytuacje bo okres spoznial mi sie 2 tyg.i juz myslalam ze jest dzidzia wiec poszlam do lekarza i dostalam zastrzyki progesteronu,no i po trzech dniach dostalam okresu i to z poteznym bolem i duza iloscia krwi.Teraz ide na kontrol 6.11 ciekawe co lekarz powie.A juz nerwy mi siadaja.POZDRAWIAM:)

Gość kokopelasia
no dziewczyny piszcie coś tak pusto tutaj

Gość fibi77
Witam ja również mam ten problem Mam 29 lat , 11 cykl starań, hiperprloaktynemia (od 2 lat parlodel) , wybieram sie do Invikty . Zaczynam sie juz niepokoic. Pozdrawiam.

Gość inna womenka
Tez sie staram juz od 7 mieisecy i nic,mam stresa bo wszystkie kumpele wkolo sa akurat w ciazy.Lekarz wysyla mnie na laparoskpie,mowi,ze 78% pacjentek zachodzi po niej odrazu...Moze to szansa dla mnie???

Gość kokopelasia
do innej.laparoskopia a co u ciebie podejrzewają???

Gość kokopelasia
Gdzie się podziała założycielka topiku??????