Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicoletta

Pomóżcie mi!!! Plis

Polecane posty

Nie daje sobie rady z otoczeniem!!! Jestem gruba nic nie watra, źle się ucze, jestem brzydka, wszyscy się odemnie oddalają!!! Straciłam najlepszą przyjaciółkie. Chłopak który mi się podoba ni gada ze mną już wogóle!!! Rodzice zajmują się jedynie sobą, albo moim bratem. Nie mam już takich wspaniałych koleżanek ani przyjaciół. Wszystko mi się wali!! Jeszcze teraz mam sny o złym znaczeniu. Wszystko mi się wali. Codziennie rano wstaje i mówie sobie, że nigdy nie będe płakać przy ludziach!!! To tym bardziej mnie dołuje!!! Prosze pomóżcie mi!!! Ja chcę z kimś porozmawiać choćby przez neta!!! Plis

Gość niech nikt jej nie odp
!!!!! moze sie uspokoi

Bo przy ludziach lepiej nie plakac ;) Wiem z doswiadczenia. A co wplynelo na taka zmiane...? Bo z tego co zrozumialam kiedys nie bylo wcale tak zle ;) Nie martw sie! Bedzie dobrze! Dasz rade :) Nie powiem, Ci, ze co nas nie zabije to nas wzmocni, bo sama nie cierpie tego powiedzienia :P

Gość Isadora33
Zgłupiałaś???????? Walnij se kawkę lub Redbulla. Usiądź przy kompie i szukaj kumpla. Np. Randki. Zobaczysz jak odżyjesz!. A tak serio- wiesz, co ja zrobiłam w młodości- bo jestem już stara. Pokazałam światu,że uroda to NIC. Skończyłam informatykę.Z nalazłam cudownego męża , który doceniał moją ambicję. Mam cudowna córkę i żyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I całe życie olewam ludzi, którzy tylko ładną buzię widzą. Głowa do góry!