Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrępowana

Jak sie zachowac, gdy Wam ktoś ubliża?

Polecane posty

Gość To zależy co nazywasz
U B L I Ż A N I E M ? ? ? :o

Gość stefcioburczymucha
szczel go w pysk z plaskacza - poskutkuje. 🖐️

Gość dzikuje na rykowisku
nie reaguj, bo znizysz sie do jego poziomu, niestety:O odwroc sie na pitce i po sprawie a pozniej napusc swego facia niech facjate gosciowi poprawi :D

Gość dzikuje na rykowisku
na pietce mialo byc:O

Gość skrępowana
Pytam serio. Ostatnio bylam w gościach i pewna kobieta zaczela mi ublizac , chodzi o wyglad styl bycia, zycia. Z uwagi na to ze jest to osoba starsza nie odezwalam sie ale momentami zaluje

Gość rude i pokrecone
zdzichu, przesadzasz

Gość zaczęła ci ubliżać
czy po prostu krytykowała cię? Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek wulgarnie się do mnie odzywał, a jeśli to byłaby starsza kobieta, to powiedziałabym jej na pewno, że w jej wieku to po prostu nie przystoi tak sie zachowywać i używać takiego słownictwa. Więc jak to było naprawdę?

Gość moniaczekowa
no cóż nie jest to łatwe, ale najlepioej w takich momentach n a zimno, bez emocji, poprosic, aby łaskawa pani raczyła zając sie swoim życiem i swoimi problemami, bo Ty nad swoim życiem panujesz i nie życzysz sobie pouczania, tym bardziej w takiej formie.

ta,a co jeśli ktoś pracuje w takim miejscu,ze jest co dnia opluwany mentalnie ,a czasem i fizycznie trącony? niełatwa to sprawa-ja nie potrafie reagować na chamstwo wobec siebie,zawsze mnie zaskakuje taka bezinteresowna przemoc psychiczna...

Gość skrępowana
z powodu tego, ze jestem bardzo szczupla wytykala mi wyglad, potem ze wydaje jej sie ze jestem niezrownowazona emocjonalnie a potem ze tak naprawde to ja nic nie wiem o nauce itp. a na koniec powiedzial, abym miala to wszystko w dupie co ona powiedziala, bo ona jest bardzo szczera i awsze co mysli to mowi, bo jest nauczycielka przeciez. Jak sie zachowac?

Gość Ja tez miałam taką sytuację
Jak byłam na zastępstwie w innym dziale, to zastępczyni kierowniczki przy wszystkich pracownikach wyleciała na mnie z pyskiem (bo inaczej nie można tego nazwać). Chodziło o drobną pomyłkę, poprzedniego dnia. Niestety nie potrafiłam się obronić, ponieważ była to pierwsza taka sytuacja w moim życiu, u nas się tak nikt, do nikogo tak nie zwraca. Byłam zszokowana kultura ostobistą tej kobiety:o

Gość skrępowana
mnie poprostu zatkało wtedy

Gość zaczęła ci ubliżać
hmm, no to ja ubliżania tu nie widzę... Po prostu wyraziła, nieproszona o to swoje, zdanie na Twoj temat, z czym ty niekoniecznie musiałaś sie zgodzić. Szkoda, że tak cie zatkało, że nie udowodniłaś jej, jak bardzo sie myli

Gość ja zareagowałam tak
........ bardzo mi żal Pani męża, ..... no! a może On tylko nagrzeszył, ....i teraz ma pokutę.

Gość skrępowana
a jak byscie sie zachowali

Gość olajdapupajda
ja bym spytala"czy juz skonczyla?"

Gość olajdapupajda
i dokonczyla (niezaleznie od jej reackji) .."mam nadzieję, ze tak, bo z takim rodzajem chamstwa jaki pani teraz zaprezentowala dawno nie mialam do czynienia. Prosze więcej mnie nie obrażać i nie sprawiać mi przykrości".