Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulimia a ciaza

bulimia a ciaza

Polecane posty

Gość bulimia a ciaza

prosze pocieszcie mnie! mam bulimie od kilku lat. oczywiscie w zwiazku z tym przestalam miesiaczkowac. wczoraj mialam testy krwi, a tu niespodzianka, jestem w osmym tygodniu ciazy. przez caly ten okres moja bulimia byla bardzo intensywna. chce z tym z konczyc na zawsze. odchodze od zmyslow, czy nie zaszkodzilam dziecku? czy ktoras z was przetrzymala ciaze mimo bulimi? prosze, dajcie znac.

Gość bulimia a ciaza
nie przyznalam sie lekarzowi,moze powinnam to zrobic

Gość oppsaaaa
raczej nie mogłas zaszkodzic, ale juz zaprzestan miotania wiktem :-)

Gość przytulka
nie raczej nie ale teraz musisz sie odzywiac a nie wymiotowac.oj bedzie trudno...

Gość bulimia a ciaza
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i pokonam te okropna chorobe. piszcie! dzielcie sie swoimi doswiadczeniami czy ktorejs z was udalo sie z tego wyjsc?

Gość przytulka
no ostatnio nie zygam tylko ciagle jem.

Gość nie miałam nie mam
mam nadzieję, że nie będę chorowała na bulimię. Chcę życzyć Tobie powodzenia, wytrwania w walce z chorobą oraz ślicznego dzidziusia. Trzymam za Ciebie kciuki.

Gość przytulka
i pamietaj ze sie uda.bo musi sie udac.masz teraz dla kogo walczyc:*

Gość bulimia a ciaza
dziekuje za slowa otuchy. zycze abyscie zawsze sie akceptowaly, nie wpadaly za pogon za chudym cialem. rok temu wazylam 42 kilo przy wzroscie 165cm. nic nie jadlam oprocz ryzowych wafli. wiedzialam ze sie zabilam, zaczelam wiec jesc a co za tym idzie tyc. nie moglam zaakceptowac siebie nieco ciezszej, zaczelam wiec wymiotowac. dzis mam 10 kilo wiecej i nie lepsza chorobe niz anoreksja.bulimia jest rownie wykonczajaca. pozdrawiam awas mocno. wlasnie sie naczytalam ze bulimia moze spowodowac wady plodu