Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie chcę

Chcę się już odkochać!!!!!

Polecane posty

Gość ja już nie chcę

Chcę się odkochać bo zachowujęsię jak idiotka. Facet stał się całym moim życiem i zamiast swoim to żyję jego... to jest żałosne. nie potrafięwytrzymaćbez niego ani chwili. Nawet kiedy on coś przeskrobie i się za to obrażę to zaraz dzwonięze strachu żeby przypadkiem nie odszedł, a jak zadzwonięto on obraca kota ogonem i wychodzi na to że ja przepraszam i wracam z podkulonym ogonem. Nie chcę już tak!

Gość nie powiem Wam kim jestem
i witam kolezanko, takie juz czasem sa baby ;) Ja jestem jedna z nich. Na siłe przystopuj, bo jego to tez zmeczy na pewno. Mój juz zaczał narzekac i zdalam sobie sprawe ze dlaej tak nie mozna. Siłuje sie z soba zeby nie dzwonic co piec minut i poki co narazie wychodzi. Efekty nie spektakularne, ale zauwazalne... az misio powiedział ze juz woli jak jestem soba ;) "alez jestem kochanie" :) I jest naprawde miło. Nie odkochuj sie a z dystansuj. Trzymaj sie mocno! Pozdrawiam. Marta

no jakbym czytala o sobie :O a jaki on jest? czesto okazuje ci uczucia? bo u mnie zrodzilo sie to z lęku ze juz nie kocha :( nie jest zbyt wylewny w uczuciach :O

Gość ja już nie chcę
ale nie chodzi o to że dzownię co chwilę wypytuję co robi i opowiadam jak bardzo tęsknię - nie bo tak nie robię. Chodzi o to, że w sytuacji kiedy on popełni błąd- wynika z tego kłótnia i oczywiście jesteśmy na siebie obrażeni on się nie odezwie, nie zadzwoni, nie przeprosi. Ja robięto pierwsza i sytuacja rutynowo siępowtarza, Ja dzwonię i oczywiście jest zwalenie winy na mnie w rezultacie ja przepraszam za całą sprawę - bo wiem, że on tego nie zrobi a jedyne co może to chyba tylko skończyćzwiązek- a tego się boję no i przepraszam...

Gość ja już nie chcę
Sweet Dreams---> czy okazuje uczucia? - nie pamiętam kiedy powiedział mi, że mnie kocha, chyba bardzo dawno temu... ale dosyć często mnie przytula :)