Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na meza

NERWY MNIE BIORA!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość wkurzona na meza
przesadzilam na gorze troszke. nie uwazam sie za bog wie kogo,to jest jego zdanie. staram sie dbac o siebie na biezaco. oczywiscie zdazaja mi sie wpadki,ale raczej staram sie.

Gość eh co za chujnia
słuchaj ,ale teraz zrób coś wyjątkowego!! wyjdz nawet teraz ,przyjdzie a tu pusty dom:| hhaha zostaw telefon idz na rynek pochodzi pooddychac:* idz tylko nie ta droga która bedzie wracał ! powiedz ze znudziło Ci sie czekanie! no juz uciekajj1!

Gość wkurzona na meza
dobrze,ze nie zrobilam obiadu. ufffffffff. a mialam wszystko przygotowane bo chcialam bysmy raem zrobili jak wroci. ale sie niedoczekalam. trudno,bedzie wpieprzal grochowa z puszki.

Gość wkurzona na meza
dzisiaj sobie odpuszcze,bo bedzie wiedzial,ze to celowo wyszlam. jutro pokaze klase,wroce o polnocy. telefonu wogole ze soba nie wezme.

Gość wkurzona na meza
sweet dreams - mam podobny problem,niestety nie znam klucza do rozwiazania tej zagadki.

Gość wkurzona na meza
najgorsze jest to,ze zainstalowal jakis nowy program i nie moge wykasowac tu historii,ha.

Gość wkurzona na meza
faktycznie,regoly nie ma na dobry zwiazek.czytajac przypadki,to i najlepszy maz na swiecie moze zdradzac. ehh,co za zycie.

Cześć! Dokładnie tak, zapraszam na mój topik pt.Imprezy integracyjne.... tam jest opisana moja historia, która po przeczytaniu poprawi Ci nastrój i uświadomi, że może Twój mężczyzna nie jest taki najgorszy na jakiego wygląda... Pozory czasem mylą...... Pozdrawiam!