Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ja taka

mam ochote sie zabic...

Polecane posty

Gość zagubiona ja taka

nie pasuje do tego swiata kazdy mnie opuszcza jestem prypana nie potrafie w tym swiecie funckjonowac wszystko w moim życiu jest załosne nie jestem nikomu potrzebna bo kazdy ma mnie gdzies...

Gość fergieee
dac ci sznur czy pistolet?

Gość ale sama siebie nie musisz
miec gdzieś. pamietaj i tak nigdy nikt Ciebie nie pokocha tak bardzo jak możesz się sama pokochać.

Gość a ja też mam
pierdol się fergieee jak nie masz zrozumienia dla drugiego czlowieka... nie przejmuj sie, moje psyche tez ostatnio ledwo ledwo...:(

Gość zzzzzzzzzzz
Poczekaj, do czasu aż się znajdzie facet, który powie Ci, ze jesteś najpiekniejsza, najmądrzejsza etc. :)

Gość juz trocheę inna
...też kiedyś tak myślałam,ale teraz wiem ,że to ja jestem wartością samą w siebie.....

Gość zagubiona ja taka
ja wyrzucam sobie ze nie potrafie utrzymac kontaktu z nikim, zawsze konczy sie klotni i zerwaniem znajomosci. jak mozna pokochac takiego chorego wrednego i zlosliwego czlowieka :(

Gość zagubiona ja taka
ja trochęęę inna, jak to zrobilas?

Gość fergieee
nie ma co sie zalowac nad soba, bo bedzie gorzej. Trzeba ruszyc tylek i walczyc ze swoimi slabosciami!

Gość zagubiona ja taka
a jak nie ma celu? musi byc cel zeby byla motywacja a ja jestem wypruta zupelnie, nie wiem co chce dalej z moim zyciem robic, jestem potwornie samotna :(

Gość jwd
dziewczyny Wy się nie przejmujcie - nie wmawiajcie sobie ze to Wy jestescie do d... czlowiek ewoluuje, trzeba szuakc nowych wyzwań,sytuacji dla siebie, nie rozpamiętywać tylko pamiętajcie, ze po drodze spotkacie ludzi, ktrozy są zwyklymi świniami i z bezinteresownej zawisci będa chcieli Wam zaszkodzić ale nie wolno sie poddawać

Gość djdfjdfk
a ile masz lat??

Gość zagubiona ja taka
23

Gość zagubiona ja taka
dziewczyny ktore to przeszly, jak zaufałyście sobie? jak przez to przeszlyscie? co pomaga?

Gość djdfjdfk
sexu pewnie ci brak

Gość jwd
zagubiona ja taka --->odpowiedz mi na pytanie: czy masz choć 1 osobę, z którą mozesz pogadac o sowich sprawach?

Gość bipo
taka stara i taka niemadra

Gość zagubiona ja taka
mam tylko siostre, ale nie ma ostatnio dla mnie czasu sexu tez mi brak, bo nie bylam z facetem rok i co z tego? wszystko sie kumuluje

Gość bipo
nie uzalaj sie nad soba, zrob cos, przespij sie, pomoze Ci

Gość zagubiona ja taka
bipo po to zalozylam topic, zebys mnie dobil, dizeki ale i bez twoich komentarzy czuje sie jak smiec

Gość juz trocheę inna
Nastawiłam się na pozytywne myślenie.NIe ma ludzi bez wad,każdy z nas jest inny.Moja jedyna najlepsza,przyjaciółka jest bardzo daleko,ale mam swoje pasje, marzenia i własnie w ten świat uciekam kiedy jest mi źle.Każdy z nas ma wsobie pozytywne cechy,spróbuj znaleźć je w sobie. Wstając rano mówię sobie ,,głowa do góry,jest nowy dzień,dziś będzie lepiej".Spróbuj,wyjdź ze swojej skorupki,otwórz się na ludzi.

Gość jwd
zagubiona ja taka --->prześpij się i powiedz sobie "pomyślę o tym jutro" - to naprawdę pomaga,bo jak czlowiek wyspany to inaczej patrzy na świat dzis taka aura do d...i stad tez Twoj nastrój

Gość bipo
tylko tchorz powie cyt. " mam ochote sie zabic..."

Gość zagubiona ja taka
oprocz tego ze kazdy ma mnie gdzies to jestem tchorzem - bipo jestes usatysfakcjonowany? czy jeszcze cos dorzucisz? dzieki dziewczyny, choc to chyba polaczone z jesienna depresja, ostatnio czesto mi sei zdarza, wieczorami

Gość bipo
Dziewczyno kochana, nie wiesz co to brak motywacji do zycia, ludzie starzy, chorzy niedolezni, cierpiacy....chca zyc. Ty mloda,zdrowa, zapewne piekna [ nie ma brzydkich ludzi} i nie masz ochoty zyc? Spojrz przed siebie, jaki piekny swiat, ilu ludzi jest Ci zyczliwych.....i ja! Wyluzuj i zobacz " dzban jest do połowy pełny a nie od polowy pusty" Pozdrawiam cieplutko.

Gość jwd
zagubiona ja taka --->olało mnie ostatnio wiele osób, facetów z netu nawet nie liczę - wiem co czujesz :) brak Ci po prostu kogoś do pogadania

Gość zagubiona ja taka
dziekuje ale ludzi trzeba mierzyć różną miarką to normalne, ze niewidomy chcialby widziec, a stary być młody, ale czemu ma mi stary mówic ze zycie jest piekne i powinnam sie cieszyc? skoro w moim umysle jest czarna dziura? wiem ze swiat jest piekny, gdy nie ma sie wielkich problemow. czasem to zauważam, ale jeden moze i glupi problem potrafi przyslonic wszystko inne. gdybys mial amputowane nogi, marzylbys zeby biegac i jezdzic na rowerze, i mowil innym niech sie ciesza ze maja nogi.

Gość zagubiona ja taka
chcialabym gdzies przynależeć czuć ze gdzieś moge byc potrzebna, ze nie mieszkam na bezludnej wyspie, chcialabym zajac czyms mysli