Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ja taka

mam ochote sie zabic...

Polecane posty

Gość jwd
sluchaj, zaloz temat "szukam netowych przyjaciół" a ten skasuj mysl pozytywnie, warto to jest niestety ten czas, ze czlowiek uczy się, ze juz nie jest dziekciem i musi sam mierzyc sie z rzeczywistoscia lazdy z nas jest w zyciu niestety sam

Gość jwd
pracujesz?studiujesz? mozesz zglosic się do jakiejs gundacji albo oglosic,z e woeczorami pobawisz dzieci - jesli nie masz pracy

Gość Może to
zabrzmi śmiesznie....Znasz zabawę w zadowolenie Pollyanny?To taka książka dla dziewczyn....Znajduj we wszystkim coś optymistycznego.To działa!

Gość zagubiona ja taka
mam beznadziejna prace w ktorej spedzam czas od rana do poznego wieczora, dlatego wieczorem nie moge sie zapisac gdzies na jakies zajecia z zabijania czasu, wchodze do netu i .... "jedźmy, nikt nie woła..."

Gość zagubiona ja taka
studiuje, przeczytam ta ksiazke, wlasnie chce jakas kupic, taka po ktorej robi sie lzej na duszy

Gość zagubiona ty mala marudo
tu gdzies jest temat o samotnosci po pracy - poszukaj w wyszukiwarce, moze z kims się zaprzyjaznisz

Gość Może to
Ale masz pracę!Wiele osób tego nie ma...

Gość zagubiona ja taka
prosze cie, wiele osob nie zyje, ja zyje, powinnam codzien skakac do sufitu bo jescze zyje, bo mam oczy raczki nozki, rodzine i dach nad glowa, nie potrafie tak

Gość juz trocheę inna
...ja też pracuję w bardzo dziwnych godzinach,ale doszłam do wniosku,że jeżeli ja sama się nie docenię nikt tego nie zrobi...a za moment do łóżka z dobrą książką i w świat marzeń....

Gość Może to
Właśnie>masz rodzinę,dach nad głową,masz siostrę.Ja zawsze marzyłam o siostrze....

Gość zagubiona ja taka
już trochęęę inna - zazdrosczę optymizmu,dla mnie teraz nic nie jest w rozowych barwach, moze zmusze sie do tego, moze zadzialam na podswiadomosc, jak bede codziennie wmawiac sobie ze jest okej, ze swiat jest przyjazny i szczescie jest na wyciagniecie reki to moze kiedys w to uwierze

Gość juz trocheę inna
...jestem jedynaczką,nie mam rodziny,rodziców,a jednak chodzę uśmiechnięta,czasami płaczę...nikt tego nie widzi...

Gość juz trocheę inna
..uwierz proszę ...naprawdę warto...nie jesteś sama na, pewno jest wokół Ciebie wiele życzliwych Ci osób .Może tylko Ty w tym swoim rozżaleniu ich nie dostrzegasz....

Gość zagubiona ja taka
dziekuje bardzo za slowa otuchy :) bardzo 🌼 ide sie wykapac i spac, zmusze sie do pozytywnego myslenia. co innego mi pozostaje. dobranoc :)