Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne pytanie

pęcherz i sex

Polecane posty

Gość wazne pytanie

mam taki problem... moze on sie wydac smieszny ale mi nie do smiechu :( otóż kiedy sie kocham z moim facetem to mam czasem wrazenie że penisem on dotyka mojego pechrza i zaczyna mi sie chciec siku. Nie zawsze tak jest ale jednak sie zdarza... miałam w swoim zyciu juz 2 zapalenia pecherza, może to ma jakis wpływ? teraz na pewno nie mam chorego... czy ktos ma taki problem? juz odechciewa mi sie kochac :(

Gość TROLLLL
hej! Ja mam to samo.Kiedys to nawet chlopak tam mocno "szalal" ze nabawilam sie mechanicznego zapalenia prcherza...Zreszta czytalam ze lepiej przez sexem sie wysikac. A zapalanei pecherza mialam dwa razy i to wlasnie przez sex chyba ! W sumie jakos nie zwracalam na to uwagi ale teraz to chyba przy nastepnej wizycie u gina zapytam.

Gość wazne pytanie
myslisz że to przez sex? o kurde... to jak ja bede życ? :o

Gość TROLLLL
hehe;) mysle ze bedziesz zyc...tylko faktycznie to mzoe byc problematyczne;/ jakas romantyczna chwila a tu trzeba leciec do kilba zeby sie wysyikac?! zreszta ja od czasu tych zapalen to mam problem w sumie moze glupi ale jak mi sie zachce siku to autentycznie sie moge powstrzymac,kiedys otwieralam drzwi do domu zachcialo mi sie doslownie lecialam a i tak nie udalo mi sie powstrzymac;p MASAKRA! az wstyd o tym mowic...A przeciez pampersow nosic nie bede! no i podsumoowujac to mysle ze jedyny rozwiazaniem to jest faktycznie to oproznianie pecherza przed zeby ten pecherz sie troche zmiejszyl...

Gość wolt
mam to samo a zapalenia pecherza dostalam od depilacji bikini :/

Gość wazne pytanie
hmmm.. tylko ja siusiam przed "tym" i tak mi sie chce... to chyba jest gorzej niz myslisz... :( :o ależ ja mam pecha... nie no chyba pojde do lekarza...A do jakiego najlepiej? ginekologa?

Gość wazne pytanie
od depilacji? to mozliwe jest?

Gość wolt
sluchja moim zdaniem to nie masz co c tym leciec do lekarza bo poprostu to normalne i czasem tez w niektorych pozycjach chce sie siku jak napiera na przednia scianke a zapalenie zlapalm od krem do do depilacji a potem od brakow wlosow... i powiem wam, jedno chujam juz ta depilacje bikini mam kurwa dosc

Gość TROLLLL
no depilacja to chyba przesada? chociaz kto wie...Mialam gdzies taka ksiazke "zdrowie kobiety od a do z" i przyczyny zapalenia prcherza byly dosc rozne i liczne niestety! a co do lekrza-mysle ze do ginekologa najlepiej, ew. ten od sikania to chyba urolog :P ja jak bede u gina to zapytam

Gość wazne pytanie
mi kiedys gin powiedziała że od zbytniej czystosci, depolacji to sie grzybica robi, ale zeby pęcherz... boze jak tu życ i tego wszystkiego przestrzegac?

Gość jestcudownie
zostawic wlosy na łonie w spokoju bo po cos tam sa przeciez niestety;/ w ogole to ta cholernie idiotyczna moda z tym goleniem a z tym pecherezm to glupia sparwa kurde..

Gość TROLLLL
no ja nie wiem tez czy nie mam nadzerki od tamponow ;) naprawde do dupy z tym wszystkim. 2m-ce temu bylam u gina zmacala mnie wszystko ok a teraz to nie wiem jzu sama co jest :/ chamowa. wiecnzie jakies problemy

Gość wazne pytanie
no głupia, bo nawet sie pokochac nie moge :o mam powiedziec: kochanie przerwij bo mi sie siku chce? :o zresztą wydaje mi sie że to nie jest normalne... wczesniej tak nie miałam

Gość wazne pytanie
a na dodatek po sexie tez mi sie ciągle chce siku... co 30 min... ja mam wrazenie jakby ten pecherz był za duzy, albo sie nieco przemiescił i jak sie kocham to porusza sie i przez to tak mi sie dzieje

Gość jestcudownie
ej no bo podcza sseksu dziala sie na pecherz i to jets raczejnormalne to znaczy raczej to nei podlega leczeniu tylko mi si etak zrobilo po tym zapaleniu pecherza potem je wyleczylam ale do tej pory np. wiem ze jak chce mi sie siku to nie powinnam slugo trzymac :P jesssssuuuuuuuuu kurwa mam dosc

Gość wazne pytanie
ja też

Gość elo. miałam ten sam problem
po fajnej zabawie często następowało zapalenie pęcherza. Nie do wytrzymania!!! Zaczełam brać urosept (tabletki ziołowe) 1 tabletkę dziennie prewencyjnie i jest super!!! Od roku nie miałam nawrotów (a wcale po seksie czy przed nie biegnę wysikać się) :D. W tym okresie (jesień- zima) będę stosowała dwie tabletki. Pozdrawiam

Witam. Ja równiez mam ten problem. Już pare razy w czasie seksu musiałam przerwać i iść sie wysikać bo bałam, że popuszcze :O Mimo, że wysikałam sie wcześniej. Mam tez problem z utrzymaniem moczu. Jak mi sie zachce to musze lecieć biegiem bo tego nie zatrzymam :O Tu chyba by sie przydał trening mięśni Kegla. No i może tabletki typu urosept byłyby rozwiązaniem.

Ekkhmmmmm 🖐️ No wiec.to również mój problem... :O:Oja zawsze siku robie przed seksem a mimo to w trakcie mam wrażenie za zaraz popuszczę :O Jak już skończymy to biegnę do wc :O i tak kilka razy:O Myslałam że tylko ja jestem taka dziwna ale widzę że nie tylko... :O Acha : ja ponadto jak jestem podniecona to biegam doslownie co 3-5 minut :O ( z tym że w normalny dzień kiedy nic na mnie nie działa tez biegam dosć często) Ale podczas pieszczot również mam ten problem :O

Gość wazne pytanie
czyli ja tez nie jestem sama :) przyznam że to jest meczące... dobrze że mam juz męza, bo jakby to był jakis nowy partner... ale kicha by byla :O w kazdym razie i tak musze wybrac sie gina, wiec zapytam czy wszystko ok

Gość pysiaczekk
Dziwczyny! Z moja wspollokatorka mialam dokladnie to samo. Z tym ze ja leczylam sie caly czas Furaginem, ona postanowila zglebic temat i wybrala sie do urologa (potem opowiadala mi ze troche byla skrepowana, bo w ogromnej kolejce czekala z samymi obcymi facetami:) ). I wiecie co jej powiedzial? Ze ten problem ma mnostwo dziewczyn i ze jest to zwiazane bezposrednio z sexem, a konkretniej z orgazmem:) Zalecil jej nie przesadzanie z higiena (czyli nie mycie okolic intymnych czesciej niz 2 razy dziennie bo to niszczy naturalne srodowisko pochwy) i sikanie wlasnie nie przed sexem, a po nim. Nie pamietam juz dokladnie o co chodzi, ale tlumaczyla mi to dosc dokladnie swego czasu i naprawde przemowilo mi to do wyobrazni. W kazdym razie jest to zwiazane z tym, aby jakies tam bakterie nie wracaly do pecherza. A co do wynikow moczu - u nas obu byly jak najbardziej ok przez caly czas takze nie mialo to za bardzo wplywu na powracajace zapalenia pecherza. Do tego dostala jakies leki (po ktorych bylo jej troche niedobrze) ale problem zmniejszyl sie i to znacznie:) Mozna powiedziec, ze teraz zapalenie pecherza ma tylko "od swieta":)

Gość wazne pytanie
no włąsnie ja chyba przeginam z toaletą, ale wiecie... latem jak wstaje rano to mam uczucie że sie spocilam i sie myje... a wieczorem sie myje po całym dniu i tak wyszło..

Gość Martusia20
dziewczyny ja mam to samo moj facet sie cos zapytał podczas bo chyba miałam dziwna mine cyz wszystko ok a ja że mi sie siku chce no porażka i co mam zrobic kiedys tez miałam zapalenie pęcherza ale to było jak byłam mała eh co za życie sie nawet pokochać nie można;(:)

Gość marmolada7
a ja wiem,że ochotę na siku mozna sobie wmówić ja się do tego doprowadziłam nie wiem jakim sposobem.chyba z pośpiechu.poprostu swego czasu zdarzało mi się palić szybko,zwykle przed pojsciem do lazienki.mozg to chyba jakos zakodowal.teraz gdy zapale fajka-nie ma bata...musze isc do klopa...

Gość wazne pytanie
oby tylko sie nie zsikać :)

Gość wazne pytanie
no ja mam cos takiego: jak kłąde sie spac, a przed snem sie wysikam. Otoz kłąde sie leze i mysle o sikaniu i nie ma bata musze wstac znowu i sie wysikac... paranoja

A co to ma dokładnie wspólnego z orgazmem?:D Musze to wiedzieć :P:D Mi sie tez tak zdarzy w czasie seksu (kiedys nawet w czasie oralnego tak miałam:O), ale Misiek mój powiedział, że mam sie nie przejmować :) najwyzej popuszcze :P

Gość ciorno
o kurwa no i co tu robic ale wlasnie szczegolnie podczas seksu oralnego mam taka jazde ze boje sie ze popuszcze :( ale by bylo...fak