Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sonata25

czy to mozliwe?...

Polecane posty

dzis gdy przyszlam z pracy zauwazylam u mojego 10mies,syna mocne zadrapania na szji,niejestem pewna czy potrafilby sam dosiegnac ,probowalam dotknac jego raczki szyji i cos` mi sie wydaje ze sam mogl dosiegnac i sie podrapac, mysle ze to zrobil, ktos mam na mysli mojej niani kolezanki corka ( 2,5 lat) moze go zadrapala.Martwie sie tym bo bardzo jest podrapany.Szkoda ze mi o tym nie powiedziala...

zobacz jeszcze czy ubranko jakie dzisiaj nosił czy nie mogło go zadrapać, kiedyś też szukalam sprawcy i okazało się że była to niewycięta metka

raczej to nie metka jak te zadrapanie zobaczzylam to sie az przestraszylam,metka niezrobilaby az takiego zadtapania i to w 2ch niejscach.Musze sie jutro opiekunki zapytac co sie stalo,ale boje sie ze bedzie klamac,nieraz ja przylapalam na klamstwie.O takich zeczach sie mowi,ja niepisze o jakims lekkim zarysowaniu,to jest naprawde MOCNE zadrapanie.Moj maz tez jak to zobaczyl to odrau powiedzial ze ta mala go udrapala.

zddrapany jest na pol szyji ,porozmawiam jutro z nia i napisze co powiedziala.Co do zabawek to niema takich ktore moglyby go zadrapac.