Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaroza

kawka, herbatka, palto??- zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Może tym razem uda mi się znaleźć osóbki na pogaduchy o wszystkim i o niczym. Siedzę w domu z dziećmi i czasem chętnie \"zamieniłabym\" z kimś parę słów:)))) Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie tylko o pampersach, ząbkach etc.:))))) No to tyle na początek:))

Gość przy pogaduchach
na kompie zapomnisz o obowiązkach przy dzieciach,a ja nie wiem czy to będzie dobrze,jak masz chwile wolną to lepiej coś poczytaj,porozwijaj się a nie trać czasu na wirtualne spotkania

Gość kawa inka79
przy pogaduchach- ales błysnęła teraz

Gość przy pogaduchach
komputer wciąga jak chodzenie po bagnach a korzyści z tych plot watpliwe

dlaczego tyle ludzi od razu krytykuje ????? przecież każdy ma swoje życie i podejmuje swoje decyzje. Komu kawkę , herbatkę proszę bardzo. Komu palto vel kapotę też służę uprzejmie:))) pozdrawiam

Gość przy pogaduchach
tak przy okazji - nie wiecie jak wyjąć nogę z cd-romu. Tak mnie wciągnął ten komputer że sobie rady nie daję :O

wiesz trzeba spokojnie:))) powoli bez nerw. tylko uważaj, żeby przy wyciąganiu nogi nie wciągnął w zamian ręki;)) To byłaby dopiero strata. Bo bez nogi można stukać w klawisze, a bez ręki;))???

Ja powoli rozglądam się za pracą, bo prawdę mówiąc siedzenie w domu mnie lekko;)) wykańcza. Bernadetka- wspólczuje jednak, że siedzisz do 18:)) , może jakoś umilisz sobie czas:) pijawka- a coś Ty taka zdenerwowana od rana, że uspokojenia ci trza??

witam serdecznie i przyłączę się chetnie z kubkiem gorącej kawki :)

Siedzę do 18 bo muszę:P taka praca:P inaczej mnie wywalą na zbity pysk :O Dziady jedne ;) agaroza-> Czas umilam sobie na Kafe :p brak mi sóow na ludzki amok-> i prawidłowo ;);):D

Witam 🖐️ ale nic dziś nie przełkne :( ktoś narzygał przed moim blokiem :O rano to nie był najlepszy widok :O a musiałam spojrzeć żeby nie wdepnąć :O luuudzieeee 😭

pijawko:P nieprawda:D u mnie nic nie znaleźli:p A Pan Inspektor to śmieszny był:p jakiś młody, nowy na stanowisku chyba ...a ja wywijał tą swoja odznaką:d A jaki pierdołowaty:P

a co do PIPu to oni ostatnio troche spuścili z tonu :) gorzej z inspekcją legalizacją pracy {coś koło tego} to oni są teraz groźniejsi :O

Niewiem jak jest teraz, ale wiem że 2-3 lata temu wszystko można było \"załatwić\";)) także takie kontrole to był pikuś

Łoj, a już myślałam, że coś z tego będzie. Ale chyba nie pisane mi \"popisywać\" sobie na Swoim;) topiku na kafe;( No ale może jeszcze się doczekam:) Pozdrawiam