Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona Magda

Niezręczna sytuacja - starsznie krępująca, ale potem ...

Polecane posty

Gość Zaskoczona Magda

Wczoraj przeżyłam w tramwaju zaskakującą sytuację.Jadąc z pracy do domu stałam (nie było już miejsc siedzących) obok 30 -paroletniego faceta. Wyglądał na miłego, lecz chyba lekko podchmielonego. Kiedy stałam tyłem do niego w pewnym momencie kiedy przejeżdżaliśmy pod wiaduktem gość wsunął mi rękę pod spódnicę i próbował wsunąć palce pod bieliznę (na moje nieszczęście było ciepło i akurat nie miałam pończoch ani rajstop). Byłam tak zaskoczona że zdębiałam i od razu uciekłam na drugi koniec tramwaju. Byłam na niego wściekła, chciałam strzelić mu w pysk, ale tego nie zrobiłam. Przyznam się szczerze że kiedy wysiadałam, po ochłonięciu, po paru godzinach, byłam nawet nieco podniecona tą myślą. Co o tym sądzicie ?

Gość OvoOvo
Ze klamiesz i prowokujesz.

Gość jasne
wczoraj był upał niesamowity...na tyle, żeby bez rajstop wyjść!

Gość gdzie ten upał
ja wczoraj wyszłam w cienkich spodniach i mi d... zesztywniała. Może tobie też wszystko zdrętwiało z zimna i takie mrówki chodziły stąd to urojenie.

Gość Zaskoczona Magda
A gdzie napisałam że był upał. Po prostu było wystarczająco ciepło. Człowiek chce normalnie pogadać a wy się bawicie w nadinterpretacje słówek.

Gość jasne
ale to w końcu 24 października, więc nie opowiadaj, że w spódnicy bez rajstop chodzisz! To nie jest nadinterpretacja słowa, tylko wnikliwość czytania!

Gość ameryt
wiadomo, ze fikcja, ja wiele razy sie przytulalem do dziewczyn jak bylem podchmielony, zawsze moglem powiedziec przepraszam a dziewczyna by to zrpozumiala, bo wiadomo pijany rozne rzeczy robi, nigdy ale to nigdy nie spotkalem dziewczyny co by to sie jej podobalo