Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne pytanie

czy ja go wciąż kocham?

Polecane posty

Gość wazne pytanie

6 lat temu, gdy bylam w liceum zakochalam sie w Darku... Chłopak na prawde cudowny... jednak miał dziewczyne... Bardzo to przezyłam. Dzis minelo tyle lat... Ja zakochalam sie i wyszłam za mąż. Ale kiedy zobaczylam jego zdjecia na gronie, ruszyło mnie.. Zazdroszcze jej wszystkiego... Meza i ich szczescia... Wiem to okropne, ale taka jest prawda... Mimo, że jestem męzatką, to moj mąż nie daje mi tyle miłosci i radosci... a u nich to widac :( czy ja Darka wciaz kocham? http://w8.grono.net/pub/u/270131/

Gość a skąd niby
my to mamy wiedzieć???? :O

Gość perła nie złota
Na to pyatnie znasz tylko Ty odpowiedź, a jeśli jeszcze nie to znajdziesz w swoim seruchu:) Miłość to pragnienie dobra drugiej osoby, tym się charakteryzuje, nie tylko pociągiem fizycznym, czy psychicznym(osobowość cię pociąga)!! Zycze Ci szczęścia, bo kochanie tego niewłaściwego przynosi sporo bnólu, a jeśli zastanawiasz się nad miłością to pomyśl o swoim mężu i małżeństwie, bo może tu tkwi problem...? powodzenia!!!

napewno coś do niego czujesz i nie jest Ci obojętnt,nigdy sie nie zapomina wielkiej miłości w dodatku jeszcze tej nie osiągalnej. Porozmawiaj lepiej z mężem.

Gość wazne pytanie
wiecie, ja z nim nie miałam kontaktu od 5 lat... wolałam sie z nim nie odzywać, żeby zapomniec... a w zezłym roku on przyjechał zaprosic mnie na swoj slub... Uderzylo to we mnie... Może tylko żal mi, że nie zobaczylam jak to jest byc z nim?

Kazda milosc zostawia w nas slad. Ja na wspomnienie swoich bylych usmiecham sie albo sama z siebie sie smieje. Nie zaluj ze nie sprbowalas jak to jest byc z nim. Przypomnij soebie jak poznalas swojego meza i te pierwsze spotkania. Pozatym nie bez powodu powiedzialas \"tak\" gdy zapytal czy zostaniesz jgo zona. Kup dobre wino i spedz z mezem mily wieczor. I docen to co masz. A moze jakas inna kobieta ma podobne uczucia w stosunku do twojego meza jak ty do tamtego? Tego sie nie dowiesz ale milo jest myslec ze wybral CIEBIE.