Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje ze kierwonik mnie podryw

czuje ze kierwonik mnie podrywa...

Polecane posty

Gość czuje ze kierwonik mnie podryw

pomożcie..stoje wczoraj przy jego biurku wyciagalm jakies dokumety a on przchodzi obok i miał duzo miejsca a dotknol mnie calym cialem...i powiedzial oj przepraszam ze sie ocieram, inna sytacja kiedy siedze aon przechodzi to chyta mnie z akolano tak mocno nuby ze sie opiera zeby przejsc a miejsca ma troche:( nastepnie rozmawiam przez phon z klientem a on podchodzi i zaglgocze mnie lub palce wbije w brzuch;( co ja mam myslec:?? mam faceta za rok planujemy slub...kocha go..ale lubie przebywac z kierwonikiem razem takze:( pomozcie?

Gość czy ktoś
dzikeuje z apomoc??

Gość ojjjj
no to wyrażny podryw;(

Gość NIE WIEM CO MYŚLEC
???????????????

Gość oj...oj
nikt nie cche mi pomoc co ja mam o tym mys;ec?? czy mam na to pozwalac?

Gość oj...oj
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

jezeli zle sie z tym czujesz to nie pozwalaj na to - proste. Z kolei jezeli Ci to odpowiada, moze zastanow sie nad slubem...

Gość ojjj
ale ja kocham moejgo m..ale chyb akazda z nas ma takie w zyciu chwile ze cos nowego cos co jej odpowiada ale napewno bym sie nie zgodfzila na cos wiecej, lubie jak mnie czasmi dotchnie;)

Gość w pracy
to już nazywa się molestowaniem,ale z tego co piszesz wynika,że sprawia ci to frajdę,więc w czym problem

Gość ojjj
oj nie frajde:( tylko powiedzcie mi zy to jest p[odrywanie? on ma 3 dzieic i zone;)a ja nazreczonego

Gość w pracy
podrywanie czy molestowanie co za różnica,on jest facetem i to że ma rodzinę nie ma nic do rzeczy/pewnie liczy na jakiś skok w bok/a ty byś chętnie dwie sroki za ogon trzymała/z jednej strony narzeczony ale podryw szefa też fajny/więc radzę ze ślubem poczekać aż dojrzejesz

Gość ojjj
kurcze obawiam sie ze macie arcje...ale w zyciu bym tego nie zrobila mojmeu m za bardzo go kocham, zawsze sie ocuwałam jak przechodzil ale tym razem wiemz ezrobil to specjalnie;(((( i wlasnie mnie to martwii powiedzialam to mojemu M i on powiedzialz e jeszce raz aprzejdzie sie tam..a ja sie nie boje bo to nie eszef tylko kierwonik..a szefem ejst moejgo narzeczonego tata;)