Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiunia blblbl

niespokojne nogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asiunia blblbl

czesc dziewczyny. mam pytanie: czyktps z was cierpi na chorobe niespokojnych nog ? jak sobie radzicie? www.niespokojnenogi.pl

Gość ja to mam
ale nie wiedziałam, ze coś takiego w ogóle istnieje. Przeczytałam artykuł w gazecie i sie bardzo zdziwiłam. Myślałam, że to jakaś moja schiza że nogi mnie tak "wariują" szczególnie wieczorem. Póki co niewiele wiem o tej chorobie

Gość A ja to znam
Tylko moze nie do konca same nogi ale moj facet tak ma czasami ,najczesciej wieczorem i wyglada to tak jakby nagle zlapal go skurcz na calym ciele :( :( :( ja sie przyzwyczailam ze czasem tak ma ale jego to strasznie meczy i nie wiem co robicccc :(

Gość asiunia blblblb
mi czasmi przenosi sie to na eke nie wiem czy mam zaczac sie obawiac

Gość asssssgs
Szukałam w necie na ten temat i tu trafiłam. Nie wiem czy tak wyglądają te objawy ale ja tak mam; cierpnięcie nóg , { ale nie takie zwyczajne jak odcięcie krążenia ] nieustanne nimi ruszanie , przekładanie ,przesuwanie , odwracanie się z boku na bok tak bez przerwy [ 50 może 100 razy ]. Wtedy najlepiej wstać i zacząć chodzić po pokoju i trochę to ustaje ew.zażyć coś na uspokojenie. Tak sobie z tym radzę ale nie wiem od czego to cholerstwo jak go unikać? Może ktoś wie ? Jakie są inne sposoby. może ktoś ma coś podobnego?

Gość cbadef
organizm daje nam znaki, że coś się z nim dzieje złego, może czegoś brakuje ? Zobacz film na youtube pt. Jedzenie ma znaczenie - przeprowadź dietę oczyszczającą warzywno-owocową leczy około 50 chorób www.dieta-dabrowska.pl