Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ozsa

Były zaprosił mnie na swój ślub

Polecane posty

Gość O......
Ja bym nie poszła,a długo byliście razem?Dlaczego się rozstaliście?

Byliśmy razem osiem lat. Oni znają się dwa miesiące. Rozstaliśmy się bo poznał ją, jeszcze kiedy byliśmy razem. Nie wiem, czy to dobry pomysł, żeby iść na ten ślub?

to zalezy jakie relacje sa miedzy wami, jak sie rozstaliscie :) ale ja bym chyba nie poszla:)

Gość O......
z miłości biorą ten ślub??Na pewno go kochasz jeszcze?

Jakie mogą być relacje, kiedy ktoś kogo kochasz zdradza Cię? Mam wątpliwości czy on naprawdę się żeni, czy to nie jest z jego strony kolejna gra.

Gość O......
8 lat to kawał czasu,na pewno nie raz rozmawialiście o ślubie,dlatego ja bym na 100% nie poszła bo mimio wszystko czułabym się zraniona:(

Gość a ja bym poszła i jako
prezent wręczyłabym mu komplet noży do oprawiania ryb :-P

Pewnie nie pójdę. Nie wierzę w ten ślub. On napisał do mnie na gg, że się żeni. Pogratulowałam mu. Myślę jednak, że to są jego gierki. Od mojej znajomej, ktora mieszka w jego bloku wiem, że jest sam. Dlaczego więc tak mu zależy, żebym była na tym jego ślubie?

Gość jesli to koniec to
nie zawracaj sobie nim glowy.skup sie na swoim nowym zyciu

Gość O......
może chce sprawdzić czy go kochasz,i myśli że jak powie Ci o ślubie to będziesz go błagać żeby wrócił do Ciebie.Nie zaprzątaj sobie nim głowy-dobrze Ci radzę,wiem co mówię.

Wiem, że to są jego gierki. Nie dam się w to wciągnąć. Wiem, że mnie sprawdza, ale ja mam wątpliwości czy chciałabym być z nim. Zdradził mnie, a teraz być może już z nią nie jest i chce sprawdzić jak zareaguję. Nic mu już nie odpiszę. Wywalam go z mojego gg. Tak chyba będzie najlepiej. Kocham go ale nie odpowiada mi sposób w jaki chce się ze mną skontaktować. To najwyższe chamstwo zawiadamiać mnie o swoim ślubie przez gg.

Gość O......
Mojej siostrze jej były wysłał zaproszenie pocztą,a ona je porwała na najmniejsze części,zapakowała w kopertę i mu odesłała.:)

kolesiowi nie wyszlo i moze chce wrocic do ciebie:) ale ja chyba bym nie chciala:) badz twarda i nie odzywaj sie do niego:)

Dzięki, właśnie tak zrobię. Nie odezwę się do niego. Nie ma go już na liście gg.

a ja na twoim miejscu,bym mu napisala smsa np,ze dziekujesz za zaproszenie i zobaczysz czy przyjdziesz...po co oscentacyjnie go ignorowac,a tak to sie chlopak zdziwi i nie bedzie robil glupich akcji :) ale to tylko moje zdanie,bo tak jak ktos napisal jakie sa wasze relacje teraz,bo zauwaz,ze jak mu tak napiszesz,prostego smsa jak do kolegi to sie naprawde zdziwi a jak go olejesz to mzoe sie zastanawiac ,a jeszcze gorzej moze zaczac cos robic w tym kierunku,zeby cie sciagnac,badz wywolac jakas zazdrosc...a po co ci to :) pozdrawiam🌼

Gość maskaka
a dziewczyna (była) mojego chłopaka tez aprosiła go na swoj ślub...nieoficjalnie (bez zaproszenia) a pozniej nie wspominała o tym.Kilka tygodni przed swoim slubem napisala mu sms-a,czy jesli go poprosi to czy on wroci do niej!!!!???? Pozniej nie odzywala się,tydzien przed slubem zaprosila go jedynie do kościola!kiedy wczesniej mowila o weselichu.On nie poszedl. Tupeciara z niej niezla.

Gość maskaka
nie poszedl,bo wcale nie mial zamiaru tupeciara ale jesli chcesz zemsty idz!!!!! o ile slub pewny

ja bym jednak zignorowala to wszystko:) jak sie teraz odezwiesz to on sie nie odczepi. a koles nie jest ciebie wart:) ja bym siedziala cicho (chociaz wiem ze to trudno)

Widzisz, spadające jabłuszko ja go nadal kocham. Trudno mi nie ignorować takiego zaproszenia jeżeli wiem, że zabawia się moimi uczuciami. Uważam, że jesteśmy na tyle dorośli, że gdyby zakomunikował mnie o ślubie w inny sposób, np.wysyłając zaproszenie, być może wtedy zatelefonowałabym do niego i powiedziała tak, jak proponujesz. Wiem jednak, że jest sam i liczy na to, że może w ten sposób zmobilizuje mnie żebym go odwiedziła. Jestem za szczerością i naprawdę życzę mu wszystkiego najlepszego. Nie znoszę manipulacji moimi uczuciami. Dlatego postąpiłam tak, żeby już więcej nie miał okazji do swoich gierek.